30 / 04 / 2024

Okmeydanı üniversite projesi

Okmeydanı üniversite projesi

Okmeydanı’nın 50 yıllık tapu sorununu çözdüklerini ve 75 bin kişinin yaşadığı semt için büyük bir dönüşüm projesi hazırladıklarını söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda bir de üniversite kuracakları müjdesini verdi...

Emlak Konut GYO Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için imzalar atıldı. Peki Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesini hangi firma inşa edecek? İşte Emlak Konut GYO Beyoğlu Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 37 daire teslim edildi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki 37 adet konut sahiplerine teslim edildi.

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi tam gaz!

Beyoğlu’nda Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanı haline getirmek için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yeni döneme geçildi. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yeni gelişme!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor. Proje kapsamında iş yeri sahipleriyle uzlaşmalar başlarken, hak sahipleri için kira yardımı ve kiracılar için taşınma desteği ödemeleri başladı...

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm 1. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

İBB, KİPTAŞ ve Beyoğlu Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. etabında konutlar hak sahiplerine teslim edildi. 

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesi için geri sayım başladı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Okmeydanı’nın kaybedecek zamanı yok. Bizim hep birlikte elimizi taşın altına koyma konusunda irademizi netleştirmemiz lazım. El birliğiyle çocuklarımıza daha sağlam, daha sağlıklı ve daha yaşanılabilir bir Okmeydanı’nı bırakmış olacağız” diye konuştu.

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma yıl sonunda vurulacak!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin başlatılacağı Fetihtepe Mahallesine ziyarette bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, vatandaşların projeye ilişkin sorularını cevapladı. 

Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Okmeydanı’nda ilk Kentsel Dönüşümün hikayesinde daire tapularını verme aşamasına geldik.” dedi.

Okmeydanı sakinleri tapularına kavuşuyor!

Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi 1.Etap Daire Tapusu Teslim Töreni 9 Mart 2019 Cumartesi günü düzenlenecek.

Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nde 1. Etap kuraları çekildi!

Piyalepaşa’dan startı verilen Okmeydanı Büyük Dönüşüm Projesi’nin 1.Etap Daire Kura Çekimi Töreni gerçekleştirildi.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, startı verilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi kapsamında 2950’nolu adada bulunan hak sahipleri bir araya geldi. Vatandaşların sorularını yanıtlandıran Demircan, proje hakkında bilgiler verdi.

10 soruda Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi!

Okmeydanı’nı sağlıklı bir yaşam alanına dönüştürmek adına planlanan ve hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 50 yıllık mülkiyet sorunu çözüme kavuşuyor. İşte, 10 soruda Okmeydanı kentsel dönüşüm projesi... 

Okmeydanı üniversite projesi Haberi

Okmeydanı üniversite projesi

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın geleneksel hale getirdiği “Okul Buluşmaları”nın yeni adresi Piri Paşa İlköğretim Okulu oldu. Okul girişinde öğrenciler tarafından coşkuyla karşılanan Demircan, miniklerle sohbet etti.


Ardından öğretmenler ve velilerle toplantı yapan Demircan, her yıl okulları 2 kez, semt konaklarını 3 kez ve camileri de birer kez olmak üzere düzenli bir şekilde ziyaret ettiğini belirterek,” Oluşabilecek tüm aksilikleri, ihtiyaçları ve sorunları giderebilmek adına bu etkinlikleri düzenliyoruz. Vatandaşlar sürekli müsait olamıyorlar ondan dolayı da sorunlarını görüşmek için bize gelemiyorlar. Bizde onun yerine sizlerle bu tür etkinliklerde buluşarak ortaya çıkan sorunları ihtiyaçları ve eksikleri yüz yüze konuşuyoruz” şeklinde konuştu.


“Okmeydanı’nda 6 okul ve bir de üniversite yapılacak”


Piri Paşa İlk ve Orta Okulu’nun Okmeydanı bölgesinde yer aldığını anlatan Demircan, “Bildiğiniz üzere bu...