07 / 05 / 2024

Okmeydanında arsa

Okmeydanında arsa

1969 yılında Okmeydanı'nda 3 kişiye ait, 105 bin metrekare arazi gecekonduculara satılmış. Arazinin sahipleri 5 yıldır kendi mallarını almaya çalışıyormuş, Maliye ise vergi istiyormuş. Arazi üzerine binden fazla gecekondu inşa edilmiş.

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

1934 yılında arsa, arazi ve konutlar için ödenmeyen tüm vergiler alınmaya başlanmış!

1934 yılında metruk binalar da dahil o zamana kadar alınmamış, arsa, arazi ve konut vergilerin tamamı alınmaya başlanmış.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

ArsaVev Beypazarı'nda 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Tapular hemen teslim!

ArsaVev Beypazarı'nda arsa satışları başladı. Karaşar'da hayata geçirilen ArsaVev Beypazarı'nda hemen teslim tapu fırsatı sunuluyor. Peki ArsaVev Beypazarı'nda arsa büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Arsa ve iş yeri başvurularında flaş gelişme! Bakan bizzat açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında arsa için 1 milyon 177 bin 56, iş yeri için 73 bin 135 başvuru yapıldığını duyurdu.

Okmeydanı kentsel dönüşüm çalışmalarında gerginlik!

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinde evlerini tahliye etmek isteyen vatandaşlara silah çekildiği iddia edildi

Denizli'de akrabalar arasında 'arsa mirası' anlaşmazlığı: 1 ölü!

Denizli Babadağ'da, akrabalar arasında 'arsa mirası' anlaşmazlığı sebebiyle kavga çıktı, av tüfeğiyle vurulan Sait Tülüoğlu (79), hayatını kaybetti.

KİPTAŞ Okmeydanı Van Blokları'nda 80 daire hak sahiplerine dağıtılacak!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm sürecinde önemli bir yere sahip olan Van Blokları’ndaki 130 konutu teslime hazır hale getirdi. Beyoğlu Belediyesi ile ortak yürütülen çalışmalarda 80 konut hak sahiplerine dağıtılacak. 

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk kazma Kasım'da vuruluyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'ndaki projelere ilişkin açıklamalar yaptı. Yıldız, "Okmeydanı’nda dönüşüme Fetihtepe mahallemizden başlamayı düşünüyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’mız Kasım ayında ilk kazmayı vuracak şekilde planlamasını yapıyor" dedi...

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm başladı!

Murat Kurum, Okmeydanı'nda, Fetihtepe, Kaptanpaşa, Keçecipiri, Piripaşa, Piyalepaşa ve Kulaksız mahallelerinde kentsel dönüşüme başladıklarını belirtti. Kurum, 21 blok yapılacağını, içerisinde 6 farklı tipte toplam 771 konut, 50 iş yeri olmak üzere 821 bağımsız bölüm bulunacağını söyledi...

Okmeydanı’nda kentsel dönüşüm rızaya dayalı yapılacak!

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, Okmeydanı’nda kentsel dönüşümün rızaya dayalı olarak gerçekleştirileceğini ifade etti. 

Okmeydanında arsa Haberi

Okmeydanında arsa



105 bin metrekare toprak yok oldu


3 kişinin tapulu toprağı gecekonduculara satıldı!


Arazinin asıl sahibi olan kişiler, ''Türkiye'de mülkiyet esastır'' diyerek 5 yıldır kendi mallarını geri almaya çalışırken, Maliye de vergi istiyor.


HALİT ÇAPIN


  ADAMLARIN beş yıl önce tıkır tıkır parasını sayıp aldıkları 105 bin metrekare toprakları varmış... Okmeydanı'nda... Tapulu... Vergisini ödedikleri ... Kendi malları... Şimdi siz memlekette hürriyet olduğu için >>105 metrekare toprak çok>> diyeceksiniz. Çoksa çok... Bu çok lafını size söyletmezlerdi ya! Her neyse... Zaman kötü zaman...


  Ne çıkmışsa zaten bu çok lafından çıkmış... Başbakan Süleyman Demirel istediği kadar, ''Türkiye'de mülkiyet esastır. Zorla kimsenin malı elinden alınamaz....