07 / 05 / 2024

OKO Towers teslimleri

OKO Towers teslimleri

ANT Yapı, Rusya'nın Moskova City bölgesinde konumlanan, Avrupa'nın en yüksek binası OKO Towers'ı Haziran ayında teslim ediyor.

Fikirtepe Mina Towers teslimleri!

Başaran İnşaat imzasıyla yükselen Mina Towers projesi 6 bloktan meydana geliyor. Peki Fikirtepe Mina Towers teslimleri ne zaman yapılacak?

Başaran Mina Towers fiyatlar!

Başaran Mina Towers projesinde daire teslimleri 2018 yılı sonunda yapılıyor. Mina Towers Fikirtepe'de 1.500 daire ve 95 mağaza olacak...

Elmar Towers Ankara ev fiyatları!

Elmar Towers Ankara ev fiyatları 250 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Elmar Towers Ankara projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Fikirtepe Velvet Towers daire teslimleri!

Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 24 metrekare arsa alanına yayılıyor. Fikirtepe Velvet Towers daire teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Velvet Towers Fikirtepe satılık ev!

Konum bilgisine göre minibüs caddesine sadece 100 metre kadar uzaklıkta bulunan proje 1+0 evler 40 metrekareden başlıyor. Velvet Towers Fikirtepe satılık ev teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Ant Yapı 4 yeni projeyi hayata geçiriyor!

Ant Yapı, Avrupa'nın en yüksek binası unvanını alan OKO Towers'tan sonra Rusya'da en büyük havaalanı Domodedovo'nun Terminal 2 binasının da bulunduğu dört yeni projeyi hayata geçiriyor.

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri kapsamında proje İzmir Bayraklı'da Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı'nda yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan proje 2 blok halinde yükseliyor.

OKO Towers teslim ediliyor!

ANT Yapı, Rusya'nın Moskova City bölgesinde konumlanan, Avrupa'nın en yüksek binası OKO Towers'ı Haziran ayında teslim ediyor.

Moskova OKO Towers'ta teslimler bu ay!

ANT Yapı, Rusya'nın Moskova City bölgesinde konumlanan, Avrupa'nın en yüksek binası OKO Towers'ı Haziran ayında teslim ediyor.

Ant Yapı imzalı Avrupa'nın en yüksek binası Haziran'da teslim edilecek!

Daha önce 305 metreyle Moskova’ya Avrupa’nın en yüksek binasını inşa eden Ant Yapı, kendi rekorunu OKO Towers'la kırdı. Kuleler haziranda teslim edilecek.

Ant Yapı Rusya'da orta ve dar gelirliler için konut üretecek!

Rusya’nın yeni ticaret merkezi Moscow City’ye Türk inşaat firmaları damgasını vurdu. 15 gökdelenin 13’ünü Türk müteahhitler yaptı. Ant Yapı ise bölgede Avrupa’nın en yüksek binası OKO Towers’ı inşa etti

Ant Yapı kendi rekorunu kırdı hedefi ‘Yeni Moskova’!

Moskova’daki 352 metrelik OKO Towers’ı inşa ederek Avrupa’nın en yüksek binası rekorunu egale eden Ant Yapı, şehrin toplu konut bölgesinde 15 bin adetlik sosyal konut işine başladı

OKO Towers teslimleri Haberi

OKO Towers teslimleri




ANT Yapı, Rusya'nın Moskova City bölgesinde konumlanan, Avrupa'nın en yüksek binası OKO Towers'ı Haziran ayında teslim ediyor.  Ant Yapı'mn Moskova Uluslararası İş Merkezi'nde gerçekleştirdiği OKO Projesi; 7 katlı kristal bir yapının üzerinde yükselen biri 352 metrelik 85 katlı, diğeri 236 metrelik 49 katlı iki kuleden oluşuyor.  Kulelerinin biri ofis, diğeri konut için ayrılan projede, yüksek olan konut kulesi 352 metre ile Emporis.com'da, Avrupa'nın en yüksek binası" unvanını aldı. Kuleler, 132 bin 500 metrekaresi ofis, 42 bin 800 metrekaresi otel ve 83 bin 700 metrekaresi konut olmak üzere 290 bin metrekare alandan...