06 / 05 / 2024

Oktay Bağuç

Oktay Bağuç

Hisar İstanbul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Bağuç tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Okba İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okba İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Başaran tarafından kuruldu.

EYT düzenlemesinde flaş gelişme! Emeklilikte yaşa takılanlar için yaş şartı değişiyor mu?

Son zamanların en merak edilen düzenlemesi emeklilikte yaşa takılanlar için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlara yönelik düzenleme ile ilgili son toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. İşte detaylar...

EYT'lilere ilişkin son toplantı yapıldı! İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlar'a ilişkin düzenleme ile ilgili son toplantı Saray'da gerçekleştirildi.

Külliye’de kritik ekonomi zirvesi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün gerçekleştirilecek.

Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

Fuat Oktay'dan Kanal İstanbul çıkışı: Başlayacak ve bitireceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul Projesine İstanbul'un geleceği ve milletimizin ortak faydası için inanıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi diğer projelere de başlayacak ve bitireceğiz" diye konuştu.

Rentex Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rentex Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Baştanoğlu tarafından kuruldu. 

İnşaatta en az 20 yıl kriz olmaz!

Varyap Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş "Şu an sektörde görülen durgunluk faiz ve kur yüzünden. Yaşanan durgunluk, bir krize işaret etmiyor. Önümüzdeki 20 yıl boyunca da bu sektör krize girmez. Sektör, 2020'de sıçrama yapacak" dedi.

Buharlaşan arsası için AİHM'e gidiyor!

Uzun bir süredir İstanbul'da yaşayan Dumlupınar Ailesinin başı şu sıralar, 'buharlaşan' arsa nedeni ile dertte...

AVM'ler ve markalar arasında arz-talep uyuşmazlığı!

Perakende sektöründe hareketlilik başladı. Birçok yeni AVM projelerini kapılarını açtı. Rahime Baş Uçar, AVM yatırımcıları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu'nda son durum!

Trabzon’un Araklı ilçesi sınırlarından başlayıp Gümüşhane’den geçerek Bayburt’a bağlı Uğrak beldesine uzanan 104 kilometre uzunluğundaki ‘Araklı-Dağbaşı Uğrak Yolu’nun iyileştirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Hisar İstanbul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar İstanbul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Bağuç tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

TOKİ Uşak Tabakhane başvuruları ne zaman?

TOKİ Uşak Tabakhane'de daire fiyatları 132 bin 603 TL'den başlıyor. Toplam 34 adet konutun açık satışa sunulduğu projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Peki TOKİ Uşak Tabakhane başvuruları ne zaman?

Oktay Bağuç Haberi

Oktay Bağuç

Hisar İstanbul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oktay Bağuç tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Üsküdar, Yavuztürk Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu. 


Hisar İstanbul Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...