15 / 05 / 2024

Oktay Birinci akp

Oktay Birinci akp

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer alan Oktay Birinci kimdir? İşte Oktay Birinci...

Heyelan vurdu Akpınar'da hizmet durdu!

Adı uzun yıllardır heyelanla anılan Ankara Akpınar ve bitişinde bulunan Gökkuşağı mahallelerinde yaşayan vatandaşlar, hizmet alamadıklarını savunarak, “Belediyeler bizi unuttu. Sokaklarımızda başı boşluk hakim” dedi.

Emlak vergisi birinci taksit ne zaman?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan taşınmaz mallar için ödeniyor. Emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi birinci taksit ne zaman? Emlak vergisi ikinci taksit ne zaman?

Narova birinci etap konutları iki ay erken teslim edilecek!

Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, "Birinci etap konutları söz verdiğimizin 2 ay öncesinde sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yeni odak noktamız Narova'nin ikinci etabı olacak. Burada satışlarımız devam ediyor" ded

İzmir'de ikinci el konut satışları birinci eli geçti!

İzmir'de ikinci el konut satışları, birinci eli geçti. 2014 yılında 71 bin 779 konut satılırken, bunların 29 bin 357'si ilk satış, 42 bin 422'si ise ikinci el satış olarak gerçekleşti.

Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin birinci etabını inceledi!

Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri Kentsel Dönüşüm Projesi birinci etap 280 konut ve 2 ticaret merkezi inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.

Oktay Saral kimdir?

İnşaat Mühendisi Oktay Saral, AKP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı oldu. Peki, Oktay Saral kimdir? Oktay Saral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Oktay Saral..

MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başlıyor!

Son yıllarda gerçekleştirdiği inşaat projeleriyle, yatırım yaptığı bölgeleri cazibe merkezine dönüştüren MyVia'nın, Buca'daki 50 milyon liralık yeni yatırımı MyVia Yıldız'ın birinci etabında yaşam başlıyor.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı dünya kenti yapacağız!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem doğum gününde hem de yerel seçimlerin yıl dönümünde proje ve hizmetlerini anlattı. Akpınar “Beş yıllık görev süremiz sonunda Karşıyaka’yı dünya kenti yapacağız” dedi.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün son. Ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade imkanı sağlayan projede 2+1 olarak dizayn edilen daireler açık satışa sunuluyor.

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de Salim Oktay, Salih Oktay ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Kırşehir Akpınar 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Toplam 17 adet konutun açık satışa sunulduğu projede alanları 88,33 metrekareden oluşan 2+1 daireler bulunuyor.

Emlak vergisi birinci taksit 2015!

Gayrimenkulü olan kimselerin ödemek ile yükümlü olduğu emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Emlak vergisi birinci taksit 2015 ödemeleri 1 Mart 2015 itibarıyla başlıyor..

ABD'de birinci el konut satışları beklentiyi aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı'nın bugün açıkladığı verilere göre, birinci el konut satışları ocakta, önceki aya kıyasla yüzde 0,2 azalarak 481 bine geriledi. Bu sonuçla, düşüşünü 5. aya taşıyan satışlara yönelik piyasa beklentisi ise 470 bin olarak belirlenmişti.

Oktay Birinci akp Haberi

Oktay Birinci akp

Oktay Birinci kimdir?

Oktay Birinci, 1974 Trabzon/Akçaabat doğumludur. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu olan Oktay Birinci, Aksaray Pertevniyal Lisesi mezunudur. 


Meslek hayatına Topkapı şehir parkında mühendis olarak başlayan Birinci, halen ortak olduğu mühendislik firmasında inşaat mühendisliği mesleğini icra etmektedir. 


İnşaat mühendisleri odasının birçok seminerine katılan ve sertifkası bulunan Birinci, Ak Parti Siyaset Akademisi mezunudur. 


Çeşitli belediye ve firmalarda çalışmaları olan Oktay Birinci, Sakarya Mühendisler Grubu Kurucu Üyeliği ve Arnavutköy Kızılay Yönetim Kurulu Üyeliği devam etmektedir. 


Evli ve bir çocuk babası olan Oktay Birinci, orta derecede İngilizce...