06 / 05 / 2024

Oktay Çanak Ordu ulaşım

Oktay Çanak Ordu ulaşım

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, son 15 yılda Ordu’nun özellikle ulaştırma alanında büyük atılımlar yaptığını belirterek, “Ordu ili ulaşım alanında son 15 yılda çağ atladı” dedi.

Ordu'da heyelan tehlikesi nedeniyle 36 daireli bina tahliye boşaltıldı!

Ordu'nun Ünye ilçesinde sağanak yağış sonrası istinat duvarında hasar meydana gelmesi ve toprak kayması nedeniyle 36 dairenin yer aldığı bina tahliye edildi. 

Osman Işık: Ordu'da toplu konut arazi yeri arayışımız devam ediyor!

Ordu’da son haftalarda kar yağışı ve sağanak yağışlar nedeniyle heyelanlar meydana geldi. Ordu AFAD Müdürü Osman Işık, "Geçen yıl heyelanda yıkılan evler vardı, ilgili çalışmalar devam ediyor, 26 vatandaşımızın yerleşecekleri yer seçimini yaptık. Kendi uygun yeri olmayan vatandaşlarımız için toplu k

Ordu'daki okulun bahçe duvarı yıkıldı!

Ordu'nun Altınordu ilçesindeki bir okulun bahçe duvarı yoğun sağanak yağış nedeniyle yıkıldı. Yıkım sonrası okulda eğitim öğretime tedbir amaçlı ara verildi.

Oktay Çanak: Ordu ulaşımda son 15 yılda çağ atladı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, son 15 yılda Ordu’nun özellikle ulaştırma alanında büyük atılımlar yaptığını belirterek, “Ordu ili ulaşım alanında son 15 yılda çağ atladı” dedi.

Fatsa Çevre Yolu ihalesi 18 Ocak'ta!

Fatsa Çevre Yolu ile ilgili AK Parti Ordu Milletvekilleri Ergün Taşçı ve Oktay Çanak ortak bir basın toplantısı düzenledi.Fatsa Çevre Yolu proje ihalesinin 18 Ocak 2017'de yapılacağı açıklandı.

Fatsa'da öncelik OSB!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Ticaret ve Sanayi organizasyonuyla düzenlenen ve AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergün Taşçı ile Metin Gündoğdu’nun da katıldığı toplantıda Fatsa’nın sorunları masaya yatırıldı.

Ulaşım yatırımları Ordu'ya en kısa sürede kazandırılmalı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı Ordu zirvesinde mevcut ve yavaşlamış yatırımların hızlandırılmasına karar verildiğini söyledi.

Ordu'nun turizm cazibesi artıyor!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, Ordu'nun turizm cazibesinin giderek arttığını belirterek, "Birkaç yıl içerisinde Orduya gelen yerli ve yabancı turist sayısı 1 milyonu bulabilir" dedi.

Ordu Ünye'ye 40 milyon liralık yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen iftar programlarının 13.sü Ünye ilçesinde yapıldı. Ünye programına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve AK Parti Ordu Milletvekili Av. Oktay Çanak da katıldı.

Ordu'da heyelan meydana geldi!

Ordu Gülyalı'da sağanak nedeniyle 6 mahallede heyelan meydana geldi, risk altındaki 7 evden biri boşaltıldı, bazı mahalle yolları ulaşıma kapandı. Vatandaşlar "Can güvenliğimiz kalmadı" diyor...

Ordu-Giresun havaalanına dolgu için yaklaşık 16 milyon taş döküldü!

Türkiye’nin ‘deniz üzerine kurulan ilk havalimanı’ ünvanını taşıyan Ordu-Giresun Havaalanı dolgu çalışmaları için yaklaşık 16 milyon ton taş döküldü. Ordu valisi Kenan Çiftçi, projenin altyapısının bitimine 560 metre kaldığını belirtti..

Ordu - Giresun Havalimanı pistini ayısavar ile koruyorlar!

Türkiye'nin deniz üzerine kurulan ilk havalimanı olacak Ordu - Giresun Havalimanı pistine martıların zarar vermesi üzerine firma yetkilileri pist üzerine "ayısavar" olarak nitelendirilen 10 mekanizma yerleştirdi...

Ordu Çevreyolu'na yeni bir tünel eklendi!

Ordu'nun büyük projelerinden olan ve Ordu trafiğini büyük oranda rahatlatacak olan Ordu Çevre Yolu'ına bir tünel daha eklendi. Tünellerin yapımına devam edilen Ordu Çevre Yolu'nda viyadüklerin de yapımına başlandı...

Oktay Çanak Ordu ulaşım Haberi

Oktay Çanak Ordu ulaşım

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, son 15 yılda Ordu'nun özellikle ulaştırma alanında büyük atılımlar yaptığını belirterek, "Ordu ili ulaşım alanında son 15 yılda çağ atladı" dedi.


Karadeniz Bölgesi'nin coğrafi ve fiziki durumu sebebiyle Ordu insanının geçmişte en büyük sıkıntısının yol olduğunu, bu sebeple birçok acıların yaşandığını hatırlatan AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, özellikle bölünmüş yol ve standardı yüksek yollara ağırlık verdiklerine dikkat çekti.


"Ordu'nun ulaşım standardı yükselecek"


İktidara geldikten sonra ilk olarak Karadeniz Sahil Yolu kapsamında Ordu geçişini tamamladıklarını, ardından birçok acı hatıralarını bulunduğu eski sahil yolunun yerine Fatsa-Altınordu arasında çevre yolu inşa edildiğini hatırlatan Milletvekili Çanak, "Toplam uzunluğu 13.5 km olan Ünye Çevre Yolu tamamlanarak hizmete açılırken, halen Dereyolu olarak adlandırdığımız Ordu-Mesudiye arasındaki yolun Altınordu-Topçam arasındaki birinci etabı tamamlandı....