03 / 05 / 2024

Oktay Mermer

Oktay Mermer

Harita Mühendisi ve Şehir Plancısı olan Oktay Mermer, Meram ile ilgili projelerini Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ibrahim Büyükeken'e anlattı. Oktay Mermer "Meram'ı cazibe merkezi yapacağız" dedi

Oktay Mermer: Kentsel dönüşüm acilen uygulanmalı!

Pusula Haber gazetesi yazarı Oktay Mermer, bugünkü yazısında kentsel dönüşüm konusuna değindi. İşte Oktay Mermer'in o yazısı...

Mermer sektörü 2014 yılı boyunca olumsuzlukları konuştu!

Antik dönemden bu yana birçok alanda kullanılan mermer, günümüz mimarisinde de prestijin ve estetiğin sembolü olmaya devam ediyor.

Başaranlar mermer üretiminin yüzde 60'ını ihraç ediyor!

Pazara sunduğu ürünler kadar imalat çeşitliliğini de ön planda tutan Başaranlar Mermer, yaklaşık 40 taş çeşidini tüketici ile buluşturuyor. Halen üretiminin yüzde 60'ını ihraç eden firma, yurtiçinde de otel, rezidans ve alışveriş merkezleri gibi projeleri

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fares Safi, Motaz Taouileh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu.

Bursa'da Blok Mermer Fuarı gerçekleşecek!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türk firmalarının mermer sektöründe dünyada lider konumda olduğunu belirtti..

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktay Organizasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de Salim Oktay, Salih Oktay ortaklığında kuruldu.

Tureks Stone Xiamen Uluslararası Mermer Taş Fuarı’na katıldı!

Dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’na katıldı..

Çin'in 1.7 milyar dolarlıklık mermer ithalatı Türkiye'den!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

Beyazıt Meydanı'ndaki mermer bloklar ne oldu?

Beyazıt Meydanı’ndaki inşaat çalışmalarında mermer blokların Arkeoloji Müzesi’nin denetimi olmadan kamyona doldurulup götürülmesine Arkeologlar Derneği tepki gösterdi..

Mentaş Mermer Granit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentaş Mermer Granit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Hümeyra Sürmen, Ömer Murat Sürmen Müdürlüğü'nde kuruldu.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Yılmazlar Granit Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Granit Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Oktay Mermer Haberi

Oktay Mermer


Meram'ı cazibe merkezi yapacağız Meram Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan Oktay Mermer, Selçuklu Yayın Grubu'nun bünyesinde faaliyet gösteren Merhaba ve Yenigün Gazetesi'ni ziyaret etti. Harita Mühendisi ve Şehir Plancısı olan Oktay Mermer, Meram ile ilgili projelerini Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ibrahim Büyükeken'e anlattı. Mermer, uzun yıllardan bu yana Ankara'da kentsel dönüşüm ve altyapı çalışmalarında faaliyet gösterdiğini ve Ankara'da edindiği birikimi Meram'a yansıtmak için aday olduğunu açıkladı. Bir çok sivil toplum kuruluşuna üye olduğunu hatırlatan Mermer, belediyeciliğin ilk adımının şehir planlaması olduğunu söyledi. Belediyeciliğin sadece kaldırım ve yol genişletmekten ibaret olmadığını da dikkat çeken Mermer, "Meram'm acil çözüm bekleyen bir çok sorunu var. Çoğu noktaların hala imarı yok. Şehrin merkezinde hala kömür yakılıyor. Meram'a yakışan hizmet henüz görülmedi" değerlendirmesinde...