20 / 05 / 2024

Oktay Mutlu kimdir

Oktay Mutlu kimdir

Kentsel dönüşümün ekonomiye katkısı 'ölü sermayenin canlandırılması' olarak vurgulanıyor. Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Oktay Mutlu, kaçak yapıların yenilenmesi sonucu 1 trilyon liranın finansal sisteme dahil edilebileceğini söyledi.

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Ahmet Oktay Karaata kimdir? 

Koray GYO Genel Müdürü Ahmet Oktay Karaata kimdir? Ahmet Oktay Karaata daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Oktay Karaata'nın biyografisi...

Fuat Oktay kimdir?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay kimdir? Fuat Oktay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fuat Oktay'ın biyografisi...

Mihre Mutlu kimdir?

2016'da Mars Cinema Group bünyesinde mimarlık yapan Mimar Mihre Mutlu, şuanda freelance çalışıyor. Peki, Mihre Mutlu kimdir? Mutlu başka hangi işlerde görev aldı?

Kentsel dönüşümden 1 trilyon liralık sermaye!

Kentsel dönüşümün ekonomiye katkısı 'ölü sermayenin canlandırılması' olarak vurgulanıyor. Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Oktay Mutlu, kaçak yapıların yenilenmesi sonucu 1 trilyon liranın finansal sisteme dahil edilebileceğini söyledi.

Hanifi Mutlu kimdir?

Türk seramik sektöründeki her türlü seramik kaplama malzemeleri üreten kuruluşları aynı çatı altında toplayan Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hanifi Mutlu oldu. Peki, Hanifi Mutlu kimdir?

Oktay Saral kimdir?

İnşaat Mühendisi Oktay Saral, AKP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı oldu. Peki, Oktay Saral kimdir? Oktay Saral, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Oktay Saral..

Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir?

İzmir Karşıyaka Belediye Başlanı Hüseyin Mutlu Akpınar kimdir? Hüseyin Mutlu Akpınar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Mutlu Akpınar ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor?

Merkez Valisi kimdir, kaç Merkez Valisi var?

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile 7 ilin valisi, Merkez Valisi olarak atandı. Peki Merkez Valisi kimdir? Merkez Valileri ne iş yapar? Kaç merkez valisi var? Merkez Valisi nedir? Merkez Valileri kimler? İşte cevaplar...

Oktay Birinci kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer alan Oktay Birinci kimdir? İşte Oktay Birinci...

Hüseyin Avni Mutlu kimdir?

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu kimdir? İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Avni Mutlu, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Tarkan Oktay kimdir?

Mimar Tarkan Oktay kimdir? Tarkan Oktay, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Tarkan Oktay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tarkan Oktay...

Oktay Mutlu kimdir Haberi

Oktay Mutlu kimdir

Kentsel dönüşümün ekonomiye en önemli katkısı 'ölü sermayenin canlandırılması' olarak vurgulanıyor. Gayrimenkul Değerleme ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Oktay Mutlu, “Kaçak yapıların yenilenmesi sonucu toplamda 1 trilyon lira civarında bir sermayenin finansal sisteme dahil edilebileceğini söylemek mümkün. 1 trilyon lira, ülke ekonomisine seviye atlatacak bir sermaye” dedi.


Hızla artan konut talebine şehirlerin normal gelişme hızında yanıt verememesi, yıllardır kentlerin kimliğini tehdit edecek biçimde sağlıksız yapılaşmasına neden oldu. Gecekondu ve kaçak yapıların yanı sıra, ekonomik ömrünü tamamlamış mevcut konut stoku da özellikle deprem riskinin yüksek olduğu şehirlerde ciddi bir sorun olarak dikkat çekiyor. Buna bağlı olarak kentlerde yaşam standartlarının iyileştirilmesi amacıyla plansız yapılaşmayı yenileme çalışmaları yapılıyor.