15 / 05 / 2024

Oktay Nuri Oral

Oktay Nuri Oral

Ataköy Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu, Oktay Nuri Oral tarafından 8 milyon 120 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Doğukale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 797 bin 333,41 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon 586 bin 608,66 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Öz Oktay Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Oktay Yapı Emlak Otomotiv İnşaat Malzemeleri Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Oktay Mengütaş tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oktayım İnşaat Elektrik Reklam Temizlik Gıda Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oktayım İnşaat Elektrik Reklam Temizlik Gıda Otomotiv Kırtasiye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Okray Karaca tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Oktay Çolpan'dan yeni imar planı açıklaması!

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Çolpan, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Çolpan'ın o açıklamaları...

Adana Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu!

Adana Merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Nuri Çomu Camisi inşaatında çalışan işçiler korkuttu...

Oralı İnşaat Turizm Reklam Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oralı İnşaat Turizm Reklam Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Jafar Alızadeh ve Danıal Amırınasab ortaklığında kuruldu.

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Nuri İnşaat Eğitim Turizm Gıda Sağlık İhracat Ve İthalat Limited Şirketi İbrahim Rıza ve İsmail Ali Warsame Nuri ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul'ün yönetim kurulu başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin yönetim kurulu başkanlığına Akın Holding A.Ş. temsilcisi Nuri Akın seçildi.

Nuri Arslan: Nazilli'de yatırımın önünde arsa engeli var!

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, Nazilli'ye yatırımcı gelmesinin önündeki en büyük engelin uygun arsa bulunamaması olduğunu söyledi.

Manisa Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin sorunları çözülüyor!

Manisa MASKİ Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin su sorunlarını çözüyor. MASKİ Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan her kesimden vatandaşların sorunlarına çare oluyor.

Oktay Çanak: Ordu ulaşımda son 15 yılda çağ atladı!

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, son 15 yılda Ordu’nun özellikle ulaştırma alanında büyük atılımlar yaptığını belirterek, “Ordu ili ulaşım alanında son 15 yılda çağ atladı” dedi.

Oktay Nuri Oral Haberi

Oktay Nuri Oral

Ataköy Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu, Oktay Nuri Oral tarafından 8 milyon 120 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu. Ataköy Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu;  Arsa,arazi mesken ve işyeri niteliğinde her türlü gayrimenkulün ve yerleşim biriminin kısmen veya tamamen projelendirilmesi parselasyon ve tevhit işlemlerinin yapılması,imar durumlarının çıkarılması imar planı tadilleri yapılması eski eser restitüsyon ve restorasyonları yapılması her türlü özel resmi izin ruhsatlarının temini imalatı inşaası ihyası satın alınması kiralanması işletilmesi yerli yabancı özel resmi gerçek ve tüzel kişilere kiraya verilmesi ve satılması bu amaçlarla yurt içinde ve yurt dışında ticari/idari/teknik tesisler kurulması kurulmuş olanlara ortak olunması birleşmeler yapılması,işbirliği yapılması işbirliği yapılması alınması satılması kiralanması kiraya verilmesini yapmak,iştigal konuları ile ilgili vakıflar kurmak...