05 / 05 / 2024

Oktay Şaşi

Oktay Şaşi

İlkler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oktay Şaşi, İbrahim Yıldırım, Adem Elibüyük, Müfit Alaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu.

İçişleri Bakanlığı’ndan dev istihdam! KPSS şartsız 3.500 kişi alınacak

Bakanlıklar vesilesi ile yapılacak personel alımları çok yakından takip edilirken İçişleri Bakanlığı 3.500 vatandaşa iş sahibi olma hakkı tanıyor. KPSS şartı olmadan sadece kura çekilişi ile olacak personel alımları konusunda araştırmalar devam ediyor.

Deprem bölgesinin yeniden inşası hesaplandı! İşte maliyet raporu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, 11 ilde büyük kayıplara neden olan depremlerden sonra yeniden inşa için bir maliyet raporu çıkardı. İşte detaylar!

Binlerce vatandaşa işsizlik aylığı bağlanacak! 6 bin TL’ye kadar maaş var…

Belirtilen şartları taşıyan binlerce vatandaşa 6 bin liraya kadar işsizlik maaşı ödemesi yapılmaya başlanıyor.  Halihazırda çalışamayacak durumda olan vatandaşlar için ilaç olacak.

Depremzedeler için yeni karar! Bir ay boyunca ücretsiz olacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay depremzeler için verilen yeni kararları duyurdu. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay EYT için tarih verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "EYT ile ilgili sorunu da 1-2 hafta içerisinde çözeceğiz" dedi.

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ni duyurdu. 2023 bütçesinde giderler 4,47 trilyon lira, gelirler 3,81 trilyon lira, bütçe açığının GSYH'ye oranı yüzde 3,5 şeklinde öngörüldü.

Honda NT 1100 ile yeni bir touring çağı! İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kendine has tarzıyla touring konforunu ve çevikliği mükemmel şekilde bir arada sunan yeni NT 1100'ün Ekim ayı fiyatları açıklandı. İşte Honda NT1100 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros'ta ayçiçek yağı ve beyaz ette dev kampanya! Ayçiçek yağına 24 TL indirim! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Market ayçiçek yağı ve beyaz et ürünlerine indirim yaptı. Beyaz et ürünleri yüzde 20 indirime girerken açiçek yağı ise markasına göre değişiklik gösterdi. Peki Migros'ta ayçiçek yağı ve beyaz et ürünleri ne kadar, kaç TL? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Konutta arz açığı için devlet ve müteahhit işbirliği yapmalı!

Avrasya Uluslararası İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sesli, konut sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Peki konut ve inşaat sektöründe son durum ne? Erişilebilir konut nasıl üretilir? İşte Sesli'nin o açıklamaları...

Hollanda 76 bin TL aylık maaşla işçi alacak! İlgilenenler hızlıca bakmalı

Almanya'dan sonra Hollanda'da da işçi açığını kapatmak adına harekete geçti. Hollanda, dünyanın çeşitli yerlerinden yüksek maaşa işçileri kabul etmeye başladı.

Çaykur kura sonuçları isim listesi yayınlandı mı? İŞKUR 2022 Çaykur işçi alımı sonuçları…

28 Şubat ile 4 Mart tarihlerinde alınan başvuruların ardından Çaykur’a işçi alımı için yapılan kura çekimi tamamlandı. Trabzon, Rize, Giresun ve Artvin’de istihdam edilecek Çaykur işçi alımı için kura çekimi, 29 Mart Salı günü saat 10:00’da yapıldı.

OGM 2022 personel alım başvuruları başladı mı? DSİ ve OGM personel alım şartları nedir?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan iş arayanları sevindirecek haber geldi. Oktay tarafından yapılan açıklamada Orman Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü emrinde görev yapmak üzere toplam 5 bin 64 personel alımı yapılacağı açıklandı. İşte personel alımına dair tüm detaylar...

Oktay Şaşi Haberi

Oktay Şaşi

İlkler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Oktay Şaşi, İbrahim Yıldırım, Adem Elibüyük, Müfit Alaca tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 


İlkler Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapabilir. 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaat yapmak 2-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatı yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerini tadilat ve montaj işlerini peysaj ve çevre düzenlemelerini yapmak 3-Şirket yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir, kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir, yurt içinde ve dışında her türlü inşaat, tesisat, elektrik ve harfiyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek. 4-Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü yol...