09 / 05 / 2024

OKÜ yaşam merkezi

OKÜ yaşam merkezi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ) inşaatı devam eden öğrenci yaşam merkezi binasında yangın çıktı. Dış cephe ve izolasyon malzemelerinin hızla tutuşması sonucu alevler kışa sürede 6 katlı binanın tamamına yayıldı.

Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi iki kere kazanıyor!

Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi’ndeki ofislerde çalışanlar, boş zamanlarını yüzme havuzundan, pilatese; golften, boks ringine kadar iş merkezlerindeki çok sayıda sosyal donatı alanlarında geçiriyorlar.

Samsun Unkapanı'ya kültür ve yaşam merkezi geliyor!

Samsun Unkapanı'da değişim ve dönüşümün yaşanacak. İlkadım Belediyesi tarafından yıkılacak Unkapanu Kültür Merkezi'nin yerine yeni bir çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapılacak.

Unkapanı Kültür Merkezi'nin yerine dev Kültür Ve Yaşam Merkezi geliyor!

Unkapanı Kültür Merkezi’nin yıkılma kararının alınmasının ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok "Unkapanı Kültür Merkezi’nin yerine bir yıl içerisinde büyük çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapacağız” dedi.

Elazığ Zafran Mesire Alanı yaşam merkezi olacak!

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Zafran Mesire Alanı’nın çok önemli bir dinlenme alanı ve yaşam merkezi olacağını söyledi.

Manisa'da eski garaja yeni yaşam merkezi!

Cengiz Ergün, eski garajda yapılacak ve içinde koruluk, ticaret alanı, pazaryeri, belediye binası, kent müzesi gibi birçok alanın yer aldığı Yeni Hizmet Binası, Kültür ve Yaşam Merkezi Projesi'nin Türkiye'ye ve dünyaya örnek olacağını söyledi.

Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi açılışa gün sayıyor!

Modern belediyecilik hamlelerini kararlılıkla sürdüren Karacabey Belediyesi, ilçedeki engelsiz yüreklerin sosyal ve kültürel açıdan çok daha fazla imkâna kavuşacağı, 'Engelsiz Yaşam Merkezi'ni yakın bir zamanda hizmete açmaya hazırlanıyor.

Symbol Yaşam Merkezi fark yaratmayı başardı!

SYMBOL Yaşam Merkezi, geçtiğimiz haziran ayında açıldı. Symbol Yaşam Merkezi, içerisindeki 65 bin metrekarelik alışveriş merkezi, hastane, otel, kongre ve gösteri merkezi ile diğer karma projeler arasında kendisine fark yaratmayı başardı.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi'ne yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Marmara Ereğlisi ilçesinde yapılacak olan 'Engelsiz Yaşam Merkezi'nde' kendine bakamayacak kadar düşkün olmayan engelli bireylerin faydalanabileceğini belirtti.

Sivas Termal Yaşam Merkezi devremülk fiyatları!

Sivas Termal Yaşam Merkezi, Yıldızeli ilçesi Sıcak Çermik mevkiinde inşa ediliyor. Projede inşa edilen devremülkler yılbaşında teslim edilecek.

Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde 8 bin 100 TL'ye devremülk!

Sivas Yıldızeli'de hayata geçen Sivas Termal Yaşam Merkezi'nde devremülk fiyatları 8 bin 100 TL'den başlıyor. Projede yer alan daireler yılbaşında teslim edilecek.

Şanlıurfa Akçakale'ye yaşam merkezi yapılıyor!

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde park ve inşaatlarda barınan yaklaşık bin 500 Suriyeli, belediye tarafından hazırlanan yaşam merkezine yerleştirildi. Akçakale Belediyesi, sığınmacılara tahsis ettiği tır garajını "İlk Adım Yaşam Merkezi"ne dönüştürdü.

Çanakkale Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kıdemli kentlilerin yararlanabileceği Altın Yıllar Yaşam Merkezi projesini hayata geçirdi. Proje, kullanım alanı ve içerik olarak ülkenin örnek projeleri arasında gösteriliyor.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi şekillendi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde sosyal yaşam alanları, kantinler, sosyal ve kültürel programlar ile atölyelerin yer alacağını ifade edildi.

OKÜ yaşam merkezi Haberi

OKÜ yaşam merkezi

Edinilen bilgiye göre, yapımı büyük ölçüde tamamlanan, içinde kütüphane, kafeterya, sinema ve ders çalışma bölümlerinin bulunduğu öğrenci yaşam merkezi binasının dış cephesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı. 

Dış cephe ve izolasyon malzemelerinin hızla tutuşması sonucu alevler kışa sürede 6 katlı binanın tamamına yayıldı. İnşaatta çalışan 20 civarında işçinin kısa sürede binadan tahliye edilmesi, olası can kaybı ve yaralanmayı...