07 / 05 / 2024

okul tefrişatı

okul tefrişatı

Kaynak Holding bünyesinde Sürat Eğitim Araçları yurtiçi ve yurtdışında, yılda ortalama 100 okulun tefrişatını gerçekleştiriyor...

Diyarbakır'a 96 yeni okul inşa edilecek!

Diyarbakır'da 930 milyon TL'lik yatırımla 96 okul, 30 lojman, 5 atölye, 2 pansiyon, 2 spor salonu ve 2 öğretmenevi inşa edilmesi hedefleniyor.

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

Hayırsever iş insanı Nilüfer'de okul yaptıracak! 

Bursa Nilüfer'de hayırsever bir insanı tarafından inşa edilecek okul için protokol imzaları atıldı.

Ordu’daki şiddetli fırtınada 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binası hasar gördü!

Ordu Valiliği yaptığı açıklamada şiddetli fırtına nedeniyle 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binasının çatısı ve cephe mantolamalarının hasar gördüğünü belirtti.

Ordu'daki fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası hasar gördü! 

Ordu'da dün akşam başlayan, bugün de etkisini sürdüren fırtınada 51 konut, 32 okul ve 9 kamu binası zarar gördü. Binaların çatı ve dış mantolamalarının hasar gördüğü belirtildi...

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

Avrupa Konutları İlkokulu'nun temeli atıldı!

Artaş İnşaat sosyal sorumluluk kapsamındaki okul projelerine bir yenisini daha ekledi. Bağış olarak yapılan Avrupa Konutları İlkokulu’nun temeli atıldı...

Antalya Mola Evleri'nin inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olacak Mola Evleri Projesi gün sayıyor. Yapımı ve tefrişatı tamamlanan Mola Evleri’nde engelli bireyler keyifle vakit geçirebilecek.

Muğla Milas'ta ortaokul binası için imzalar atıldı!

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binasının yerine okul!

Aydın Nazilli Devlet Hastanesi'nin 4 yıl önce yeni binasına taşınmasından sonra atıl durumda kalan eski binanın yerine okul inşa edilecek.

Adıyaman Besni'de okul inşaatlarının temeli atıldı!

Adıyaman Besni'de inşaatı devam eden 4. Etap TOKİ 24 derslikli okul inşaatı ve 2. Etap TOKİ civarında bulunan 16 derslikli imam hatip ortaokulu inşaatı incelendi.

Samsun Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış bekliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi tarafından inşa edilen Tekkeköy Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor. Merkezin inşaat çalışmaları ve tefrişatı tamamlandı açılışı bekliyor.

okul tefrişatı Haberi

okul tefrişatı

Kaynak Holding bünyesinde Sürat Eğitim Araçları yurtiçi ve yurtdışında, yılda ortalama 100 okulun tefrişatını gerçekleştiriyor. Firma bugüne kadar yurtiçinde 171, yurtdışında 42 okulun tefrişatını gerçekleştirdi. Sürat Eğitim Araçları dünyanın en fakir ülkesinde de aynı kalitede okul yapıyor, en zengin ülkesinde de. Firmada bir okulun ihtiyacı olan 5 binden fazla ürün çeşidi yer...