15 / 05 / 2024

okul ve yer altı otoparkı

okul ve yer altı otoparkı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'nın otopark sorununa çözüm amaçlı hazırladığı 'Ali Rıza Çevik Okulu ve Yeraltı Otoparkı Öneri Projesini' Vali Erdoğan Bektaş'a sundu.

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğuna dikkat çekti ve bölgenin er geç depremle sınanacağını söyledi. 

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Milli Emlak'tan Pamukkale'de satılık okul ve arsa!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Denizli Pamukkale'de yer alan okul ve arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

Emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı?

Emlakçı danışmanları, ev sahibi olmak isteyenlere yer göstermekle sorumludurlar. Bu durumda yer göstermenin belirli bir ücretinin olup olmadığı merak edilir. Peki emlakçı yer gösterdiğinde para alır mı ve yer gösterme belgesi nedir? İşte yer gösterme belgesi ile ilgili bilgiler...

Velilerin dört gözle beklediği haber açıklandı! 07 Eylül 2022 okul servisleri fiyat listesi

Velilerin haftalardır merakla beklediği okul servis ücreti araştırmaları arttı. İstanbul, Ankara servis ücreti geçtiğimiz günlerde belirlendi. İBB UKOME'nin Ağustos ayında yaptığı  toplantıda, okul ve personel servis ücretlerine son 4 aydaki asgari ücret ve enflasyon rakamlarının ortalamasına tekabü

Okul servis ücretlerine zam geldi! İstanbul servis ücretleri ne kadar oldu? İşte 24 Ağustos 2022 güncel fiyat listesi...

Okul ve personel servis ücretlerine yüzde zam kararı alındı. Yeni dönemde okul servis ücretleri belli oldu! Peki, zam sonrası okul servis ücretleri ne kadar oldu? Okul servisi fiyatları ne kadar? Okul servisi ücret tarifesi ne kadar? İşte 24 Ağustos 2022 güncel fiyat listesi...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Karabük'te okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi bugün!

Yeni yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 2 yeni konut ve 100 kişilik pansiyon inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa okul ve pansiyon işi ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ ilinin Süleymanpaşa ilçesinde okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ Tekirdağ'da okul ve pansiyon inşa edecek! İhalesi 31 Mayıs'ta!

Kamu yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tekirdağ Süleymanpaşa'da okul ve pansiyon inşa edecek.

TOKİ'den Ordu'ya okul ve pansiyon!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da okul ve pansiyon inşa edecek.

Mimari tasarım ve dekorasyon çözümleri dijitale taşındı! 

Koronavirüs salgını ile birlikte okul ve ofislerin evlere taşınması, yaşam alanlarında dönüşümü kaçınılmaz hale getirdi. Mimari tasarım ve dekorasyon çözümlerinin dijitale taşınması kuşkusuz bu dönüşümün en büyük yardımcısı oldu. 

okul ve yer altı otoparkı Haberi

okul ve yer altı otoparkı

Projeyi inceleyen Vali Bektaş ilgili bakanlığa olumlu görüş bildireceğini açıkladı. Gözler ise şimdi bakanlıktan gelecek cevaba çevrildi. 


VALİ ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPIYOR, GÖZLER BAKANLIĞA ÇEVRİLDİ


Ali Rıza Çevik Okulunun yıkılarak altı yeraltı otoparkı üzeri okul olmak iizere yeniden yapılmasını içeren proje, Vali Erdoğan Bektaş'm makamında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanı Müge Kuğu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat Emlak Şube Müdürü Ramazan Yangın'ın katıldığı toplantıda görüşüldü. 

Toplantı öncesi açıklama yapan Vali Bektaş, "Ali Rıza Çevik İlkokulunun altına otopark yaparak üstünü yenilemekle alakalı belediyemizin bize bir teklifi olmuştu. Biz dc prensip olarak olumlu bakacağımızı ve Bakanlığımızın da olumlu bakmasına çalışacağımızı ifade etmiştik. Belediyemizin bir proje hazırlayıp getirmesini arzu etmiştik. Başkanım o...