18 / 05 / 2024

Okura İstanbul

Okura İstanbul

Son dönemin en hızlı yabancı yatırımcısı Japonya'dan bir şirket daha Türkiye'ye geliyor. Otomotiv, teknoloji, demir-çelik, finans, ulaştırma derken her alanda yatırım kararı alan Japonlar bu kez turizm sektörüne giriyor

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Okura Saraylı Otel Yönetim Anonim Şirketi bugün 900 bin TL sermaye bedeli ile Yenibosna'da Bülent Saruhan    Saraylı tarafından kuruldu.

Japon Okura'dan Kapadokya'ya 5 yıldızlı otel!

Japonya’nın otel devi Okura, Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Köyü’ne, 5 yıldızlı otel yapıyor. Şirket, otele 15 milyon euro’nun üzerinde bir yatırım yapıldığını açıkladı.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Kapadokya Okura Hotel 2017'de açılacak!

Japonya'dan bir şirket daha Türkiye'ye geldi. Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak.

Japon otel yatırımcısı Okura, Kapadokya'da otel açacak!

Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak.

Japon otel devi Okura Kapadokya'ya geldi!

Ocakta Türkiye'ye gelmeye karar veren Asyalı turizm devi Okura, ilk otelini Japon turistlerin en fazla ilgi gösterdiği Kapadokya'da açacak. Otelin ultra lüks standartlarda olacağı açıklandı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Okura İstanbul Haberi

Okura İstanbul


Türkiye'ye yatırım kararı alan ilk Japon turizm şirketi Okura oldu. Şirket kuran Okura'nın hedefinde ise ilk planda İstanbul ve Ankara'da 5 otel açmak var


Son dönemin en hızlı yabancı yatırımcısı Japonya'dan bir şirket daha Türkiye'ye geliyor. Otomotiv, teknoloji, demir-çelik, finans, ulaştırma derken her alanda yatırım kararı alan Japonlar bu kez turizm sektörüne giriyor. İlk kez bir Japon turizm şirketi Türkiye'ye yatırım kararı aldı. Japonların ünlü otelcilik zinciri Okura, Türkiye'ye gireceğini açıkladı. 


ÖNCE ŞİRKET KURDU 

Hotel Okura A.Ş. adlı bir de firma kuran Japon dev, 5 yıl içinde 5 otel açacak. Bu ay sonunda ilk otel için düğmeye basacak firma, 50 milyon yen yani yaklaşık 1 milyon TL sermayeyle kurduğu Türkiye'deki şirkette yüzde 44 hissedar olacak. Geri kalan hisse ise yerli bir oyuncu...