09 / 05 / 2024

Okyanus Bilimi Uzmanı Sjoerd Groeskampın baraj projesi

Okyanus Bilimi Uzmanı Sjoerd Groeskampın baraj projesi

Hollandalı bilim insanı Sjoerd Groeskamp, Kanal İstanbul’a rakip olan projesini tanıttı. Dev projede Fransa ile İngiltere ve İskoçya ile Norveç arasına iki adet baraj bulunuyor.

Naci Görür'den İstanbullular için korkutan açıklama: İstanbul depreme hiç hazır değil! 

Deprem konusundaki uyarı ile gündemden hiç düşmeyen yer bilimi uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için korkuttuğunu belirterek, İstanbul'un depreme hazır olmadığını söyledi. 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten flaş açıklama! Milyonersiniz ama farkında değilsiniz

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, resmi Youtube'den kanalında yayınladığı yeni videosunda daha önce değinmediği bir konuyu ele aldı. Memiş, milyoner olup da bundan haberi olmayan vatandaşlardan bahsetti. Peki, siz de bilmeden bir milyoner misiniz? İşte detaylar…

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Mesai saatleri değişecek mi? Uzman isim yanıtladı…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in mesai saatlerine ilişkin açıklamaları, ¨Mesai saatleri değişecek mi?¨ sorusunu akıllara getirdi. Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, milyonlarca çalışanın merak ettiği soruyu yanıtladı...

Altın ve piyasalar uzmanı İslam Memiş gram altının gerçek fiyatını açıkladı! Keşke dolarım olsaydı diyenlerin sırası

Ünlü ekonomist ve uzman İslam Memiş, gram altında gerçekleri anlattı. Memiş, gram altının şu anda gerçek fiyatları yansıtmadığını belirterek yatırımcılarını uyardı. İşte detaylar…

Benzin ve motorinde kritik tarih verildi! Uzman isim o ayları işaret etti! İndirim geliyor mu?

Uzman isimler akaryakıt fiyatlarına ilişkin çarpıcı bir son dakika açıklamasında bulundu. Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk, akaryakıt fiyatlarına indirim gelebilecek tarihleri açıkladı. İşte o açıklama...

Çalışma Ekonomisi Uzmanı Aziz Çelik'ten asgari ücret yorumu

Asgari ücretinn bugünü ve yarını hakkında açıklamalarda bulunan Çalışma Ekonomisi Uzmanı Prof. Dr. Aziz Çelik, asgari ücretin ortalama ücret haline evrildiğini söyledi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gerçek dolar kurunu açıkladı. Kurlara aldanıyorlar

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekranda gözüken dolar kurunun doğru olmadığını iddia ederek, gerçek rakamları açıkladı.

Benim dolarım var demeyin! Bakın dolar ne olacak? Piyasa uzmanı İslam Memiş korkutan rakamı açıkladı!

Dolar/TL'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Doları olanlar için Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten korkutan rakam açıklaması geldi...

Elinden çıkaran bin pişman olacak! Ünlü piyasa uzmanı altının pik seviyesini açıkladı

Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesinde altın fiyatlarında düşüş sürüyor. Dolar kuru ise dalgalı seyrine devam ediyor. Piyasa Uzmanı Tuna Kaya, dolar ve altın için kritik öngörülerde bulundu. 

Garanti BBVA kripto varlık uzmanı işe alıyor! İşte şartlar

Garanti BBVA kripto varlık uzmanı arıyor. Garanti BBVA kripto varlık uzmanı ilanında aranan şartlar nelerdir? İşte detaylar!

Piyasa Uzmanı İslam Memiş bekleyin diyerek uyardı! Korkan varsa da bunu yapsın...

Altın ve dolar piyasasında yükseliş bu hafta da devam ediyor. Haftaya altın ve dolar yükselişle başlarken Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten alım ve satım seviyeleri ile ilgili açıklama geldi ve yatırımcıları uyardı, korkan bunu yapsın...

Kenarda altın ve doları olan ne yapmalı? Uzman isimden çarpıcı açıklama geldi

Uzman isim İslam Memiş, kenarda altın ve doları olan yatırımcılar için çarpıcı açıklamalarda bulundu. ''Pozisyonunuzu alın'' diyen Memiş yatırımcılara altın ve dolar konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten ezber bozan tarih açıklaması geldi! Bu rakam daha erken geliyor...

Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının patlama yapacağı tarihi değiştirdi. Altın fiyatlarındaki yükselişin daha erken olacağını söyledi ve yatırımcıları yeni tarih konusunda uyardı.

Okyanus Bilimi Uzmanı Sjoerd Groeskampın baraj projesi Haberi

Okyanus Bilimi Uzmanı Sjoerd Groeskampın baraj projesi

Avrupa, Hollandalı Okyanus Bilimi Uzmanı Sjoerd Groeskamp'ın gündeme taşıdığı ‘çılgın projeyi’ konuşuyor. Bilim insanı Groeskamp, Fransa, İngiltere, İskoçya ile Norveç arasına iki adet dev baraj kurma planını tanıttı.

Sözcü Gazetesi’nde yer alan habere göre; küresel ısınma sebebiyle dünya su seviyelerinin yükselmesi riskiyle karşı karşıyayken, Hollandalı bilim insanı Sjoerd Groeskamp çılgın projesini tanıttı. Kuzey Denizi’ni Güvene Alma Projesi olarak bilinen projenin mimarı, American Journal of Meteorology isimli dergiye projeyi kapsamlı bir şekilde aktardı.

Okyanus Bilimi Uzmanı Groeskamp; “En kötü senaryolara göre 2500 yılında su seviyesinin 10 metre yükselmesi bekleniyor. Dolayısıyla bu durumla mücadele etmek için biri 482 kilometrelik diğeri de 160 kilometrelik iki baraj yapılabilir” şeklinde konuştu.

Bu projeyle Kuzey Denizi’ni kapatarak yükselen su seviyesi ile mücadele edilebileceğini anlatan Bilim Uzmanı Groeskamp, bu...