02 / 05 / 2024

Altın için alarm çalıyor! Altın uzmanı İslam Memiş açıkladı! Sakın beklemeyin

Altın için alarm çalıyor! Altın uzmanı İslam Memiş açıkladı! Sakın beklemeyin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası altında büyük öngörülerde bulunarak, “Bunlar daha iyi günlerimiz” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan'ın dün gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalardan sonra gözler piyasalara döndü. Sabit bir seyirde duramayan dolar, Euro ve altının sıradaki akıbeti merak konusu oldu.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise Kabine Toplantısı’nın ardından A Haber’e açıklamalarda bulundu. Memiş’in cümleleri ise yatırımcıları ve vatandaşları korkuttu.

“İSTANBUL'DAN 4 MİLYON KİŞİ GÖÇ EDECEK”

Memiş, ilk olarak İstanbul’un şu anki mevcut nüfusuna dikkat çekerek, İstanbul’un ve onun gibi büyük şehirlerin geleceği hakkında konuştu. Memiş, en az dört milyonu işaret ederken, “Yeni nesil nakitsiz bir toplum istiyor. İnsanları en güzel enflasyon ile soyarsınız nakitsiz bir toplumda. Metropol şehirler, boşaltılacak. En az 4 milyon kişi İstanbul'dan göç etmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Altın için alarm çalıyor! Altın uzmanı İslam Memiş açıkladı! Sakın beklemeyin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön