21 / 05 / 2024

Olcay Şaşı

Olcay Şaşı

BSS Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 10 Mart 2015'te Olcay Şaşı Müdürlüğü' nde kuruldu.

Elektrik faturalarına rekor zam gelecek iddiası! Ekim ayında faturanız bu kadar gelirse şaşırmayın!

Halk Tv yazarı Olcay Aydilek'den elektrik faturaları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Ekimden itibaren elektrik faturalarına rekor zam geleceği iddia ediliyor. Peki ekimde elektrik faturasına ne kadar zam gelecek? İşte Ekim ayı elektrik tarifesi...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Olcay Kılavuz'dan öğrenciler için kira çağrısı!

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz, imzaladıkları sözleşmelerden dolayı yurt ve apart ücretlerini ödemeye, öğrenci evlerinde kalan gençlerimiz ise kira vermeye devam etmektedir. Öğrencilerimiz bizlerden müjdeli haber beklemektedir." dedi.

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Daça Konut Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güney, Murat Özer, Olcay Saral ve Ramiz Orhan Ermeç tarafından kuruldu.

Düzce Güreş Salonu 25 Mayıs'ta açılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen Haşim Keleş Güreş İhtisas Kulübü Özkan Olcay Spor Salonu 25 Mayıs'ta vatandaşların hizmetine açılacak.

F Olcay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Olcay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferat Olçay tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Şişli, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Hayal Olcay: Herkesin seveceği bir AVM oluşturduk!

Tepe Emlak Yatırım İnşaat Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hayal Olcay, yeniliklere açık, farklılık arayan, içten, samimi, sıcak bir mekân oluşturduklarını söyledi.

Olcay Doruk Kent Esenyurt'ta 200 bin TL'ye!

Olcaylar Group İnşaat tarafından inşa edilen Olcay Doruk Kent 200 adet daireden meydana geliyor. 7 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor.

BSS Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BSS Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, 10 Mart 2015'te Olcay Şaşı Müdürlüğü' nde kuruldu.

Ergün Olcay: Son 10 yılın zenginleri inşaat sektöründen!

ORSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Olcay, sanayinin, Türkiye'nin toplam milli gelirinden aldığı payda düşüş olduğunu belirterek, "Bunun orta ve uzun vadede çeşitli ekonomik ve ticari problemlere yol açacağı aşikardır'' dedi.

Olcay Sevalista Residence'da 172 bin 500 liraya!

Olcay Sevalista Residence Beylikdüzü projesi 132 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Beylikdüzü'nde inşa edilen Olcay Sevalista Residence'da daireler 172 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Türkan Olcay, Ağaoğlu İnşaat 'ın anketinden otomobil kazandı!

21 Ekim 2013-19 Aralık 2013 tarihleri arasında internet üzerinden düzenlenen anket sonucunda otomobil almaya hak kazanan Prof. Dr. Türkan Olcay, 9 Ocak 2014 Perşembe günü otomobilini teslim aldı

Bir Aşk Hikayesi dizisi Kanlıca'daki 4 katlı köşkte çekiliyor!

Seçkin Özdemir, Zuhal Olcay ve Damla Sönmezi'in rol aldığı Bir Aşk Hikayesi dizisinin çekildiği köşk merak konusuydu. Dizinin İstanbul Kanlıca'da yer alan 4 katlı köşkte çekildiği ortaya çıktı...

Olcay Şaşı Haberi

Olcay Şaşı

BSS Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Şaşı Müdürlüğü'nde kuruldu.


BSS Alüminyum Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü alüminyum doğrama, alüminyum kapı pencere,alüminyum boru , panjur işlerini yapmak, alüminyum ürünler olan ankrajlar flanşlar kurt ağızlar tapalar duvar bağlantıları alüminyum simitler alüminyum bileziklerin alımını satımını imalatını yapmak alınan işleri başka firmalara yaptırmak. Konusu ile ilgili her türlü emtianın alımını satımını pazarlamasını imalatını ithalatını ihracatını. Her Türlü Alüminyum cephe sistemleri yapmak.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Arsalar üzerinde bina inşa ederek...