05 / 05 / 2024

Olgun Atila millet bahçesi

Olgun Atila millet bahçesi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Bursa'ya 100 dönümlük millet bahçesi!

Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projesini “millet bahçesi” ile taçlandırıyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Soğanlı’da 100 dönüm arazi üzerinde millet bahçesi kurulacağını söyledi. 

Soğanlı Dönüşüm Projesi Millet Bahçesi ile taçlanıyor!

İlçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Osmangazi Belediyesi, Türkiye’de kentsel dönüşüme ışık tutan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi’ni Millet Bahçesi ile taçlandırıyor.

Türkiye’nin ilk millet kıraathanesi Üsküdar'da açılıyor!

Hürriyet yazarlarından Ertuğrul Özkök, Üsküdar'da hayata geçirilen millet kıraathanesini gezdi...

Kayaşehir Millet Bahçesi bir ay içinde açılacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, vatandaşın yüzünü güldürecek Millet Bahçesi projesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla bir ay içinde açılacağını duyurdu..

Halk kütüphanesinde millet kıraathanesi hizmeti başlıyor!

Okuma kültürünün yaygınlaşması amacı ile Türkiye'nin dört bir yanında hizmet verecek millet kıraathaneleri kapsamında, 22 halk kütüphanesi 7 gün 24 saat hizmet vermeye başladı. 

Murat Kurum: Her ilimizde en az bir tane Millet Bahçesi yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Millet Bahçeleri Cumhurbaşkanımızın, vatandaşımızın talebini çok net görerek açıkladığı büyük bir projedir. İnşallah her ilimizde en az bir tane olacak şekilde Millet Bahçesi yapacağız." şeklinde konuşuyoruz...

Nakkaştepe terası millet bahçesi oldu!

Üsküdar'ın Nakkaştepe bölgesindeki 50 dönümlük askeri arazi ‘Millet Bahçesi’ olarak düzenlendi. İstanbul'un en değerli arazisi konumunda bulunan alan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından açılacak.

Çorlu’ya Millet Bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi!

Bir dizi programa katılmak ve incelemede bulunmak üzere Tekirdağ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çorlu'ya millet bahçesi ve kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Malatya Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar için tören düzenlendi.

Körfez Yarış Pisti millet bahçesi oluyor!

Kocaeli’de yer alan Körfez Yarış Pisti millet bahçesi olacak. Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi pist için yeni bir yer arıyor.

Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 130 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Adana’nın ilk Millet Bahçesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor. Adana'nın ilk Millet Bahçesi'nde sona gelindi. 

Ankara Millet Bahçesi için çalışmalar 2019'da başlayacak!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Avrupa'nın en büyüğü olacak Ankara Millet Bahçesi'yle ilgili açıklamalarda bulundu. İşler, dev park alanı için çalışmalara 2019'da başlanacağını söyledi.

Olgun Atila millet bahçesi Haberi

Olgun Atila millet bahçesi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını açıklaması üzerine bazı açıklamalar yaptı. 

Gerçek Gündem gazetesinde yer alan habere göre, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bu konuda her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bu işin takipçisiyiz. Hep birlikte kentimize sahip çıkacağız. Ege Üniversitesi 64 yıllık kurumdur, Bornova'nın göz bebeğidir. Ege Üniversitesi Bornova Belediyesi'nin en büyük paydaşlarından biridir. Halk sağlığı, spor ve birçok konuda işbirliği yaptık. Son dönemde üniversite ile aramızda böyle bir mesafe oldu. Bu da bizim için çok üzücü bir durum. Kentin seçilmiş başkanlarının bir görüşü alınmadan böyle bir proje oluşturmak bence sakıncalı bir durumdur. Doğru değildir. Vatandaşlarımızın gerçekten çok büyük kaygıları var" şeklinde konuştu.


'BORNOVA'DA MİLLET BAHÇESİ YAPILACAKSA BUNDAN MUTLULUK DUYARIZ'

Üniversitenin Kemalpaşa'ya veya...