03 / 05 / 2024

olgun inşaat 5. halil atila sitesi

olgun inşaat 5. halil atila sitesi

Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde minimum fiyat 425 bin lira olarak belirlendi, proje kapsamındaki konutların teslimleri 2015 Ekim'de gerçekleşecek

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs'ta 5 firmanın inşaatı durduruldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi ekipleri, inşaatlarda denetimlere çıktı. Lefkoşa’da yapılan dentimlerde 5 inşaatın faaliyetlerinin durdulmasına karar verildi.

Yozgat'ta 6 okul tamamlandı, 5 okulun inşaatı sürüyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat'taki 11 okulun 6'sının tamamlandığını, 5 okulun ise inşaatının devam ettiğini söyledi. 

İnşaat malzemesi sanayi üretimi Haziran'da yüzde 2,5 geriledi! 

Türkiye İMSAD Ağustos 2018 Sektör Raporu’nu yayınladı. Raporda yayınlanan verilere göre, inşaat malzemesi sanayi üretimi Haziran ayında yüzde 2,5 geriledi.

5 soruda 2019 inşaat maliyetleri!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri geçtiğimiz gün belli oldu. Peki, inşaat metrekare maliyetleri ne kadar arttı? İşte 5 soruda 2019 inşaat maliyetleri...

İnşaat, gayrimenkul ve ulaştırmanın dış borcu 41.5 milyar dolar!

2004 yılında bankalar hariç şirketlerin dış kredi borcu 27.5 milyar dolardı. Şimdi ise bu rakam 115.8 milyar dolar. Bu rakamın yüzde 60'ı hizmetlere ait olup, hizmetler içinde de yüzde 60'ı inşaat, ulaştırma ve gayrimenkulun borcu...

5 soruda 2018 inşaat maliyetleri!

2018 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri ne kadar oldu? İşte 5 soruda 2018 inşaat maliyetleri..

İzmir'de 20.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi 14 Aralık'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından 20.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi yapılacak. İhale 14 Aralık'ta yapılacak..

Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin 5 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Çamlıca'da çöken yol ile Çamlıca-Libadiye tünel inşaatına ilişkin ilişkin 5 soru hazırladı..

Melikgazi Belediyesi'nden 26.5 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediyesi K. Karabekir Mahallesinde 26.5 milyon TL'lik konut ve işyerlerinden oluşan 2 inşaat işi ihale ediyor..

YDA İnşaat 5. kupon ödemesi faiz bildirisini yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 5. kupon ödemesi faiz bildirisini yayınladı.

YDA İnşaat 5. kupon ödemesi bildirisini yayınladı!

YDA İnşaat tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat 5. kupon ödemesi bildirisini yayınladı.

olgun inşaat 5. halil atila sitesi Haberi

olgun inşaat 5. halil atila sitesi

Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde  3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks konut seçenekleri bulunuyor. 3 blok halinde yükselen projede 95 konut 25 ticari ünite bulunuyor.


Olgun İnşaat imzasıyla yaşama geçirilen Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde yer alan konutların anahtar teslimlerinin Ekim 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor.


Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde

170 metrekarelik 3+1 konutlar 425 bin liradan,

240 metrekarelik 4+1 konutlar ise 500 bin liradan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuldu.


Bornova 5. Halil Atila Sitesi 'nde ;açık ve kapalı otopark, otomatik panjur,  fitness center, sauna, kapalı yüzme havuzu, TV uydu sistemi, spa, merkezi ısıtma ve sıcak su ve ankastre mutfak bulunuyor.


Telefon: (0232) 388 09 45

Web Adresi: http://www.olguninsaat.com.tr/new/

Ceren...