05 / 05 / 2024

Olgun Yapı showroom

Olgun Yapı showroom

İnegöl'de 23 yıldır Kale Grubu'nun ürünlerini satan Yıldız İnşaat (Olgun Yapı), Bursa'daki en büyük showroom'unu görkemli bir törenle Bursalıların hizmetine açtı. Showroom, Nilüfer Çalı Yolu'nda bin metrekarelik alanda faaliyete geçirildi...

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unita Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Olgun Acar ve Rabiye Şahin ortaklığında kuruldu.

Edes Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edes Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Edeş tarafından kuruldu.

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi açıldı!

Türkmenler Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Qua Showroom Şubesi bugün 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Türkman tarafından açıldı. 

Sur Yapı’nın yeni satış noktası Almanya’da açıldı!

Özel sektörün en geniş portföye sahip firmaları arasında yer alan Sur Yapı, Almanya Köln'de showroom açtı.

Karmod, Nijerya'nın başkenti Abuja'da showroom açtı!

Karmod, Abuja'da showroom açtı. Karmod'un Nijerya'da hizmete açtığı showroomda prefabrik evler, çelik evler, ofis binaları, konteyner yapılarla beraber farklı tasarımlarda güvenlik ve ofis kabinleri sergileniyor

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Karakuş ve Olgun Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Olgun Atila'dan ' Ege Üniversitesi Millet Bahçesi' açıklaması!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ege Üniversitesi koruluğuna millet bahçesi yapılacağını ilan etmesi üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Zorlu Toplu Yapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Zorlu, Ahmet Nazif Zorlu, Olgun Zorlu, Selen Zorlu Melik ve Mehmet Emre Zorlu ortaklığında kuruldu. 

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt  Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. kuruldu!

Yeni Karayel Yapı İnşaat Taahhüt Çelik Metal Turizm Nakliye Elektrik Elektronik Kim.Pla.Ham.Ltd.Şti. bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Olgun Karayel tarafından kuruldu. 

Akpay Yapı Onarım ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akpay Yapı Onarım ve İnşaat Limited Şirketi Olgun Akyüz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bornova Evka-4 Yapı Kooperatif üyeleri tapularına kavuştu!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Evka-4 Yapı Kooperatifi ortaklarının 25 yıllık tapu hasretine son verdi. Başkan Atila, “Mutlu ve huzurlu yaşamanızı diliyorum” dedi.

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Olgun Yapı showroom Haberi

Olgun Yapı showroom
İnegöl'de 23 yıldır Kale Grubu'nun ürünlerini satan Yıldız İnşaat (Olgun Yapı), Bursa'daki en büyük showroom'unu görkemli bir törenle Bursalıların hizmetine açtı.  Nilüfer Çalı Yolu'nda bin metrekarelik alanda faaliyete geçirilen mağazanın açılışını, Kale Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay yaptı. Seramik, batarya ve banyo ürünleri grubunda Türkiye'nin önde gelen markalarından Çanakkale Seramik'in Bursa'daki 3. Mağazası Olgun Yapı tarafından hizmete girdi. Bursa Milletvekilleri, Belediye Başkanları, siyasiler, işadamları ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan Kale Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, 1957 yılında bu yana faaliyet gösteren Kale Grubu'nun sektörün öncü kuruluşlarından biri olduğunu ve Kale'yi dünya markası haline getirdiklerini söyledi. Sektöre yeni soluk gelecek İşadamı Olgun Yıldız da, Bursa'nın gelişen yüzü Nilüfer'de açtıkları mağazalarını mimarlar ve müteahhitlerin...