09 / 05 / 2024

olimpa evleri resimleri

olimpa evleri resimleri

Olimpa Evleri Başakşehir fiyat listesi 450 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Alt katında ticari ünitelerin yer aldığı Olimpa Evleri Başakşehir projesinde 32 adet daire yer alıyor...

Başakşehir Olimpa Park Plus'ta 60 ay 0 faiz ödeme fırsatıyla!

Fuzul Grup tarafından hayata geçirilen Olimpa Park Plus Evleri 8.000 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Satışları hızla devam eden projede daire fiyatları 685 bin TL'den başlıyor.

Olimpa Park Konutları'nda teslimler başladı!

Fuzul Yapı'nın referans projelerinden olan Olimpa Park Evleri'nde teslimatlar 26 Ekim tarihi itibari ile başladı. Olimpa AVM'ye komşu ve Başakşehir'in en çok değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alıyor.

Fuzul Yapı, Olimpa Park Evleri'ni teslim etmeye başlıyor!

Fuzul Yapı'nın referans projelerinden Olimpa Park Evleri'nde teslimatlar 26 Ekim tarihi itibariyle başlıyor. Olimpa Park Evleri, Başakşehir'in en çok değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alıyor.

Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul 'un Başakşehir İlçe' sinde yükseliyor. Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri dün itibariyle başladı.

Fuzul Yapı Olimpa Park Evleri'nde teslimler başladı!

Fuzul Yapı’nın referans projelerinden olan Olimpa Park Evleri’nde teslimatlar bugün itibari ile başlıyor. Olimpa Park Evleri, Başakşehir’in en çok değer kazanan lokasyonlarından birinde yer alıyor.

Bahçeşehir Atmaca Evleri resimleri!

Bahçeşehir Atmaca Evleri resimleri haberimizde yer alıyor. Atmaca Grup projesi Bahçeşehir Atmaca Evleri'nde fiyat listesi 750 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor...

Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyatları!

Vadiyaka Başakşehir Evleri fiyatları metrekare bazında 4 bin 250 TL'den başlıyor. Fuzul Yapı imzası ile hayata geçirilen proje Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Olimpa Park Plus Başakşehir ödeme planı!

Fuzul Grup imzası ile inşa edilen Olimpa Park Plus Evleri'nde 124 adet konut ve 258 adet ticari mağazaya yer veriliyor. İşte Olimpa Park Plus Başakşehir ödeme planı...

Olimpa Park Plus Evleri fiyatları!

Banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanan Olimpa Park Plus'ta 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Olimpa Park Plus Evleri fiyatları ne kadar?

Marmara Evleri resimleri!

35 konuttan oluşan ve 3 blok halinde yükselen Marmara Evleri İstanbul Avrupa Yakası 'nda Beylikdüzü 'nde hayata geçiriliyor. Marmara Evleri resimleri için haberimizden faydalanabilirsiniz.

Lik Yapı Gürpınar Evleri resimleri!

Mimari çalışmaları hala devam eden Gürpınar Evleri, 4 blok halinde inşa ediliyor. Lik Yapı İnşaar tarafından hayata geçirilen projede daire büyüklükleri 158 metrekare olarak tasarlandı. Lik Yapı Gürpınar Evleri resimleri haberimizde bulunuyor.

Güneşli AB Yaşam Evleri resimleri!

Güneşli AB Yaşam Evleri resimleri haberimizde yer alıyor. 6 katlı 3 blok olarak hayata geçirilen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri resimleri!

Sultanbeyli Selçuklu Evleri resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçirilen Selçuklu Evleri projesinde yüzde 30 peşinat ödendikten sonra 36 ay vadelendirme imkanı sunuluyor...

olimpa evleri resimleri Haberi

olimpa evleri resimleri


İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor olan Olimpa Evleri projesi Fuzul İnşaat tarafından yükseliyor. Olimpa Evleri Başakşehir fiyat listesi bilgisinden önce Olimpa Evleri hakkında bilgi verelim.


11 katlı olarak yükselen Başakşehir Olimpa Evleri projesi tek blok halinde inşa ediliyor. Olimpa Evleri Başakşehir projesinde 32 adet daire yer alıyor. Olimpa Evleri Başakşehir projesinin alt katı ticari ünitelerden meydana geliyor.



Olimpa Evleri Başakşehir fiyat listesi!


Olimpa Evleri Başakşehir fiyat listesi kapsamında dairelerin satışları 450 bin liradan başlayarak yapılıyor. Olimpa Evleri Başakşehir projesinde tüm daireler 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Olimpa Evleri Başakşehir ödemeleri banka kredisi ile yapılıyor.


Başakşehir Olimpa Evleri tanıtım ofisi ile 0212 488 23 61 telefon numarasını arayarak görüşme yapabilir, Olimpa Evleri'nin detayları hakkında bilgi alabilirsiniz. Olimpa Evleri Başakşehir teslim tarihi...