30 / 04 / 2024

Olimpiyat Sporcuları

Olimpiyat Sporcuları

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda madalya kazanan sporcularımızın her birine birer ev hediye etti.

Olimpiyat Sporcuları’nın anneleri, P&G Aile Evi’nde kalacak!

Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’na katılan 10.000'den fazla Olimpiyat Sporcusu’nun annelerine ve ailelerine hizmet vermek üzere özel olarak tasarlanan P&G Aile Evi açıldı

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Som Olimpiyat Konakları nerede? Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi!

Som Olimpiyat Konakları nerede sorusunun yanıtı ve Som Olimpiyat Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Som Yapı imzası taşıyan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları'nda satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 2. etabı 2022'de açılacak!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın ilk etabı geçtiğimiz günlerde açılmıştı. Çalışmaları devam eden 2. etabın 2022 yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı açıldı!

12 istasyonun yer aldığı M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında bulunan Bahariye ve Masko istasyonları hizmete açıldı.

Dünyaca ünlü sporcular evlerini satıyor!

Dünyaca ünlü sporcular lüks malikanelerini satışa çıkardı. LeBron James, Shaquille O’Neal, Serena Williams gibi yıldızlar evlerinin yeni alıcılarını bekliyor...

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı bugün açılıyor!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında yer alan Bahariye ve Masko istasyonları M9 Bahariye-Olimpiyat işletmesi olarak hizmete açılıyor.

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Atatürk Olimpiyat Stadı, Şampiyonlar Ligi final maçı için yenilendi!

2021'de Şampiyonlar Ligi final maçına ev sahipliği yapacak olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlıklar tamamlandı. TFF Tesislerden ve Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Akın, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Sakarya'daki Yaşayan Stadyum sporcuları ağırlamak için bekliyor!

Sakarya'da inşa edilen "Yaşayan Stadyum" projesi yeni dönemde sporcuları ağırlamak için bekliyor...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Roma Olimpiyat Stadı 12 Haziran'da açılacak!

2020 yılının önemli futbol etkinlikleri arasında bulunan 2020 Avrupa Şampiyonası'nda (EURO 2020) 4 karşılaşmaya ev sahipliğinde bulunacak İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Olimpiyat Stadı'nda açılış maçı için hazırlıklar hızla devam ediyor.

Olimpiyat Sporcuları Haberi

Olimpiyat Sporcuları

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi başarıyla temsil ederek madalya kazanan sporcularımızın her birine Ağaoğlu My Town Ispartakule Projesinden birer ev hediye etti. Sporculara evleri, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Ataşehir’deki merkezinde 6 Eylül Perşembe günü düzenlenen yemekte takdim edildi. 


Yemekte sporcularımızın antrenörleri ile birlikte, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker’de hazır bulundular. Ali Ağaoğlu, Türkiye’ye madalya gururu yaşatan sporculara evlerinin anahtarlarını teslim ederken antrenörlere ve federasyon başkanlarına da birer teşekkür sertifikası sundu.


Spora desteğimiz sürecek…


Sporcularımızın kazandıkları madalyalarla çok önemli bir başarıya imza attıklarını belirten Ali Ağaoğlu, “Bize bu sevinci yaşatan sporcularımız ile ne kadar gurur duysak azdır. Özellikle, millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde,...