19 / 05 / 2024

Olimpiyat Stadyumu elektrik

Olimpiyat Stadyumu elektrik

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. Azerbaycan'ın başkenti Bakü 'de inşaasına devam edilen, Bakü Olimpiyat Stadyumu projesinin elektrik işlerini de Anel Elektrik yapacak...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun son hali mest etti!

İstanbul’un önemli stadyumlarından olan Atatürk Olimpiyat Stadı, 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline hazırlanıyor. Stat, hibrit çim ile yenilenen saha zemini, ışıklandırma sistemi ve modern soyunma odalarıyla mest etti.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na kadın eli değdi!

Samsun'da TOKİ tarafından yaptırılan 33 bin 919 kişilik yeni 19 Mayıs Stadyumu'nun şantiye şefliğini ve elektrik grup sorumluluğunu kadınlar yapıyor. Şantiye şefi Demir, "Biz, erkeklerin göremediği bazı şeyleri daha farklı görebiliyoruz" dedi.

Astana antrenman için Olimpiyat Stadyumu'nu kiraladı!

Şampiyonlar Ligi'nin son haftasında Avrupa Ligi'ne gidecek takımı belirleyecek olan G.Saray-Astana karşılaşması için Kazak ekibi, 9 gün önce İstanbul'a geldi... Antrenman için Olimpiyat Stadyumu'nu kiraladı.

Moskova Stadyumu'nun elektrik işi Anel'den!

Anel Elektrik Moskova'da inşaatı devam eden stadyum projesinin elektrik ve yangın sistemlerini yapmak için Codest International ile 29.63 milyon euro tutarında ön anlaşma imzaladı.

Danfoss ile Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda 500 bin TL tasarruf sağlanacak!

Uluslararası futbol ve atletizm şampiyonalarının yapılabileceği; IAAF, FIFA ve IOC şartlarındaki İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim sahası Danfoss’a emanet.

Danfoss, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun zemin ısıtmasını üstlendi!

AVM ve otellerin ısıtma sistemlerini gerçekleştiren Danfoss’un Türkiye Genel Müdürü Levent Taşkın, Torku Konya Stadı’nın ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nun çim saha zemin ısıtmasını üstlendiklerini söyledi.

Tokyo Olimpiyat Stadyumu inşaatı iptal mı edilecek?

Olimpiyat oylamasının finalinde İstanbul'u geçen Tokyo'da sıkıntı var. Önce 'şehir merkezinde' denilen tesisler 1 saatlik mesafeye taşındı.Ardından da 'çatının açılır kapanır olmasına gerek yok' kararı alındı. Şimdiyse yeni stadyum planından vazgeçildi.

ACO Bakü Olimpiyat Stadyumu'nun tercih edilen markası oldu!

Su yönetimi ve drenaj alanında dünya lideri olan ACO, 12-28 Haziran tarihleri arasında ilki gerçekleştirilen Bakü 2015 Avrupa Oyunları’na tecrübesi ve kalitesi ile imza attı.

Bakü Olimpiyat Stadyumu EAE Şirketler Grubu'yla aydınlanacak!

Avrupa ülkelerinin katılımıyla Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenecek olan 1. Avrupa oyunlarının açılış ve kapanış seramonilerinin yapılacağı 68,000 kişilik Bakü Olimpiyat Stadyumu’nun cephe aydınlatması, EAE Şirketler Grubu tarafından yapıldı.

Beşiktaş Kulübü'nden stat açıklaması!

Beşiktaş Kulübü, "2015-2016 sezonu planlamasında, Vodafone Arena'nın henüz inşaat halinde olması nedeniyle, prosedür gereği Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun gösterilmesi konusunda girişimlerimiz bulunmaktadır" açıklamasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Olimpiyat Stadı davaları son durumu!

Ulaşım güçlüğü, soğuğu, zemini, elektrik kesintileri ile müsabakalar için sıkıntı yaratan Olimpiyat Stadı, açılan davalarla 250 milyon liralık kamulaştırma tehditi ile karşı karşıya. Olimpiyat Stadı davaları son durumu...

Olimpiyat Stadı'na kamulaştırma tehdidi!

Ulaşım güçlüğü, soğuğu, zemini, elektrik kesintileri ile müsabakalar için sıkıntı yaratan Olimpiyat Stadı, açılan davalarla 250 milyon liralık kamulaştırma tehdidi ile karşı karşıya. Davalar sürüyor...

Olimpiyat Stadyumu elektrik Haberi

Olimpiyat Stadyumu elektrik

Anel Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle; 


Azerbaycan'ın başkenti Bakü 'de inşaasına devam edilen, Bakü Olimpiyat Stadyumu projesinin ana yüklenicisi Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. ile yapılan görüşmeler sonucunda, Olimpiyat Stadyumu projesininin bütün elektrik işlerinin, Şirketimiz tarafından yapılmasına olanak sağlayacak olan anlaşma için 69.200.000 USD ( yaklaşık 133.900.000,00_TL) tutarında Niyet Mektubu (Letter of Intend) alınmıştır. Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygılarımızla...