27 / 04 / 2024

Olivium Outlet mağazaları

Olivium Outlet mağazaları

2011'de genel müdürlük görevine gelen Berna Yükselin ilk işi avm için yenileme çalışmalarını başlatmak oldu. AVM'nin fiziksel yenileme çalışması bir yılda tamamlandı. AVM'nin yenilenmesine 3.5 milyon TL harcandı...

Mabel Çikolata NeoPlus Outlet mağazası açıldı!

Eskişehirli Tuncel ailesi, çikolata tutkularını, “Mabel” çatısı altında NeoPlus Outlet’te açtıkları mağaza ile taçlandırdılar.Tuncel ailesi, Eskişehir NeoPlus Outlet’teki “Mabel” çikolata mağazalarının açılışını yaptı..

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

ARTAŞ Grubu'nun Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları satışa çıkıyor. 64 ila bin 899 metrekare arasında değişen 34 adet cadde mağazasının muhammen bedeli ise 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2’nin cadde mağazaları satışa çıkıyor!

Avrupa Konutları TEM 2’nin merakla beklenen cadde mağazaları açık artırma usulüyle 10 Mayıs’ta satışa çıkıyor. Bölgenin en hareketli noktasını oluşturacak mağazalara şimdiden yoğun talep geliyor...

Samsung Curved TV Teknosa mağazalarında!

TeknoSA' nın müşterilerinin beğenisine sunulacak olan modeller 6.999 TL'den başlayan lansman fiyatlarıyla geliyor. Samsung Curved TV, 11-20 Nisan tarihlerinde sadece TeknoSA mağazalarında satışta olacak...

Bimeks mağazaları 128'e ulaştı!

Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bimeks Bilgi İşlem mağazaları 128' e ulaştı.

Olivium Outlet mağazaları Haberi

Olivium Outlet mağazaları

Zeytinburnu'ndaki Olivium Outlet Center, Türkiye'nin ikinci nesil alışveriş merkezlerinden... 


Emintaş, İleri Mensucat ve bir grup deri sanayicisinin ortaklaşa kurduğu outlet alışveriş merkezi 13 yaşında... Bu AVM'yi 37 yaşındaki Berna Yüksel yönetiyor. 2011'de genel müdürlük görevine gelen Yükselin ilk işi avm için yenileme çalışmalarını başlatmak oldu. Nihayetinde AVM'nin fiziksel yenileme çalışması bir yılda tamamlandı. Aydınlatma sisteminden karolara kadar AVM'nin yenilenmesine 3.5 milyon TL harcandı. Öğrendiğimize göre, AVM'deki yenilenme çalışmalarında ikinci aşamaya geçilmiş. Bu çalışma "release" yani yeniden kiralanma ağırlıklı olacak. Çok da alışık olunmayan bu çalışma sonunda bazı magazaları metrekareleri küçültülecek, bazılarınınki büyütülecek. Olivuim'da 35 bin metrekare kiralanabilir alan var. Bu alanda 135 mağaza bulunuyor. Yaklaşık 10 bin metrekarelik alan yeniden kiralanacak. 


Olivium yönetimi altı aydır üzerinde çalıştığı bu projeyi kiracılarına anlatmaya...