03 / 05 / 2024

Olivya Han otel oluyor

Olivya Han otel oluyor

Barcelona Pastanesi’nin yer aldığı binanın üst katında bulunan İkincikat Tiyatro' nun Beyoğlu' ndaki sahnesi kentsel dönüşüm kapsamında seyircisine veda etti. Bina sahipleri, sahnenin bulunduğu Olivya Han' ı butik otel yapacak...

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

İstiklal Caddesi'ndeki Afrika Han otel olacak!

İstanbul'un ‘korunması gerekli tescilli arkeolojik tarihi sanat değeri olan yapılar’ listesinde bulunan Afrika Han, 168 odalı otel oluyor. 

Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetleri devredildi mi?

Taksim Gezi Parkı’nın mülkiyetinin İBB’den alınıp Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na devredilmesine gelen tepkiler üzerine Vakıflar Genel Müdürlüğü açıklamada bulundu. Açıklamada; Pera Palas Otel ve Şişli Etfal Hastanesi’nin mülkiyetlerinin de aynı vakıf adına tescil edildiği belirtildi.

Tarihi Kiliseli Tüccar Han ticaret merkezi olacak!

Bolu Gerede'de Bizans dönemine ait ilk ticaret merkezi olan tarihi Kiliseli Tüccar Han'ın restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Bu yıl içerisinde hizmete açılacak tarihi han içerisinde 25 odalı butik otel de yer alacak.

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Avenue Turizm Otel İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Eıdmes Aldaıhanı tarafından kuruldu. 

Gümüşhane'deki otel inşaatına tepki!

Gümüşhane'nin Süleymaniye Mahallesi'nde tarihi hanın yerine yapılan otel inşaatı vatandaşların tepkisine neden oldu. 

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albishr Trading İnşaat Gayrimenkul Otel Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hanıa Khoja ve Becher Kharssa ortaklığında kuruldu. 

Bolu'daki Kiliseli Tüccar Hanı butik otel oluyor!

Bolu Gerede'de bulunan Kiliseli Tüccar Hanı restore edilerek butik otel ve ticaret merkezi haline getirilecek.

Hmc Otel İşletme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hmc Otel İşletme Ve Yatırım Anonim Şirketi dün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Ağaçhan ve Yaser Uzun ortaklığında kuruldu.

Polimeks Holding, Karaköy'de otel inşa edecek!

Polimeks Holding, Karaköy'de Rıhtım Caddesi üzerindeki Liman Han'ı alarak butik bir otel inşa edeceğini bildirdi.

Olivya Han otel oluyor Haberi

Olivya Han otel oluyor


İkincikat Tiyatro'nun Beyoğlu'ndaki sahnesi kentsel dönüşüm kapsamında seyircisine veda etti. Bina sahipleri, sahnenin bulunduğu Olivya Han'ı butik otel yapacak.


“Burası kurulduğu günden bu yana bir apartmanın ikinci katına bir sürü hikâye, bir dolu anı, silinmesi zor izler sığdırdı. Şimdi ise otel oluyor. Cebimizde bir sürü güzelliklerle buradan ayrılıyoruz. Kalbimiz buruk, canımız sıkkın. Burada çok güzel şeyler paylaştık ve yeni mekânlarımızda paylaşmaya devam edeceğiz. Bizimle bu katı soluyan bütün güzel insanlarla birlikte... Nice katlar bizim olsun ve hiçbiri kentsel dönüşüme kurban gitmesin. Güle güle İkincikat-İstiklal. Seni çok sevdik.”


15 Ağustos 2010’da sıfırnoktaiki oyuncularının desteğiyle Sami Berat Marçalı ve Eyüp Emre Uçaray tarafından kurulan İkincikat-İstiklal’e böyle veda ediyor Marçalı. Zira ‘Limonata’, ‘Aut’, ‘Korku Tüneli’ ‘Yalnız Batı ’, ‘Tetikçi’ ve daha birçok unutulmaz oyunu...