30 / 04 / 2024

Olur Olur Bal Gibi Olur kampanyası

Olur Olur Bal Gibi Olur kampanyası

Sur Yapı, 2017 yılında ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere umut oluyor. Sur Yapı, sıfır faiz, sıfır peşinat ile 60 ay vade farksız ödeme fırsatı ev sahibi yapıyor

Mutlu Evler Türkiye kampanyası 2017!

Sur Yapı 2017’nin ilk 6 ayında “Olur Olur Bal Gibi Olur” ve “Aynen Öyle” kampanyalarından sonra yeni bir kampanya daha başlattı. İşte Mutlu Evler Türkiye kampanyası 2017 detayları...

Excellence Koşuyolu daire fiyatları 2017!

Toplam 184 daire ve 27 dükkandan meydana gelen Excellence Koşuyolu projesi ’Olur Olur Bal Gibi Olur" kampanyasına katıldı. Projede peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İşte Excellence Koşuyolu daire fiyatları 2017...

Sur Yapı, Şehir Konakları ile Ümraniye'ye değer katıyor!

Sur Yapı, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından yine aynı bölgede, bu kez Şehir Konakları konut projesini ev sahibi olmak isteyenlerle buluşturuyor. Şehir Konakları'ndan 'Olur Olur Bal Gibi Olur' isimli konut kampanyasının fırsatından yararlanmak mümkün.

Sur Yapı'dan 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı, “Olur olur bal gibi olur” sloganıyla yeni bir kampanya başlattı. 9 projede geçerli 60 ay vade farksız kampanya ile ev sahibi olunabiliyor.

2017 Sur Yapı kampanyası hangi projelerde geçerli?

2017 yılının bir önceki yıldan daha iyi olacağı sinyallerini yepyeni bir konut kampanyası ile belirten Sur Yapı 9 projesi için ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ isimli kampanyasını başlattı. Peki 2017 Sur Yapı kampanyası hangi projelerde geçerli?

Sur Yapı 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyası ne zaman bitiyor?

Sur Yapı'nın 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyasında hiç peşinat ödemeden daire sahibi olunabiliyor. Kampanyada 9 proje kampanyaya dahil. Peki Sur Yapı 'Olur Olur Bal Gibi Olur' kampanyası ne zaman bitiyor?

Sur Yapı bal gibi kampanyası 2017!

Sur Yapı, 2017 yılının ilk büyük konut ve ofis kampanyasını hayata geçiriyor. ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ isimli kampanyaya 9 projesi katılıyor. İşte Sur Yapı bal gibi kampanyası 2017 detayları...

Sur Yapı'dan 9 projede sıfır faiz, sıfır peşinat kampanyası!

Sur Yapı, 2017 yılında ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasıyla ev sahibi olmak isteyenlere umut oluyor. Sur Yapı, sıfır faiz, sıfır peşinat ile 60 ay vade farksız ödeme fırsatı ev sahibi yapıyor

Vasiyetle mirastan çıkarma nasıl olur?

Vasiyetname bir kişinin ölümünden sonra mal varlığının ne olacağı ve ne şekilde taksim veya tasarruf edileceğine dair kişinin isteklerini belirten hukuki bir belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, vasiyetle mirastan çıkarma nasıl olur?

Elektrik kesintisi neden olur?

Mesken ve iş yeri gibi yapılara elektrik, Elektrik Dağıtım şirketleri tarafından ulaştırılıyor. Peki, zaman zaman meydana gelen elektrik kesintilerini sebepleri nelerdir? Elektrik kesintisi neden olur?

Kontrat geçerliliği nasıl olur?

Kira kontratı; ev sahibinin belirlenen süre zarfı içinde evin kiralanacağına; kiracının da evi kullanmasına karşın belirlenen kira bedelini ödeyeceğine dair imzalanıyor. Peki, kontrat geçerliliği nasıl olur?

Kooperatif üyeliği konut satın alma ile devir olur mu?

Kooperatif ile ilgili yasal esaslar, 1163 sayılı Kooperatifler Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, kooperatif üyeliği konut satın alma ile devir olur mu? Konut satılınca eski üyenin üyeliği devam eder mi?

Ev sahibi sözleşme yapmazsa ne olur?

Ev sahibi ile kiracı arasında imzalanan, taşınmaz ile ilgili bilgilerin yer aldığı ve resmi bir nitelik taşıyan belge kira kontratı olarak tanımlanıyor. Peki, ev sahibi sözleşme yapmazsa ne olur?

Olur Olur Bal Gibi Olur kampanyası Haberi

Olur Olur Bal Gibi Olur kampanyası

 ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasıyla Sur Yapı, 0 peşinat + 0 faiz = Sur Yapı’dan Güzel 1 Ev formülü ile ev sahibi yapıyor 


Sur Yapı, 2017 yılının ilk büyük konut ve ofis kampanyasında mutluluğun formülünü açıklıyor!

Sur Yapı, 2017 yılında yepyeni bir konut kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere umut oluyor. Sur Yapı, "Olur Olur Bal Gibi Olur" isimli konut kampanyası ile sıfır faiz, sıfır peşinat ile 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunuyor. Sur Yapı Konut Kampanyası Sancaktepe’ de Lavender, Ispartakule’ de Bahçeyaka, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Bursa Nilüfer’de Marka Rezidans, Güneşli ’de Mirage Rezidans, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar,  Eyüp’te Axis İstanbul Ofis projelerinde olmak üzere toplam 9 Sur Yapı projesinde geçerli olacak.


Sur Şirketler Grubu bünyesinde...