10 / 05 / 2024

Oluşum Mimari adres

Oluşum Mimari adres

Oluşum Mimari Tasarım ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Cem Karataş, Mesut Ayvaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi açıldı!

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Nurol Şubesi bugün Bağcılar'da 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Acısu tarafından açıldı.

18 maddede sitelerde yolsuzluk ve rant döngüsü oluşum ortamı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde yolsuzluk ve rant döngüsü oluşum ortamı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı kuruldu!

Kentsel dönüşümün gelişmesi ve Şehircilik Üniversitesi'ni açmak amacıyla Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı kuruldu. Sektörün önde gelen temsilcileriyle beraber kurulan KENTSEV, sektör açısından yeni bir oluşum oldu.

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kent Oluşum Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Servet Çılgın tarafından kuruldu.

Sakarya depremi Marmara habercisi mi?

Jeofizik uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu Sakarya’nın Hendek İlçesi’nde kaydedilen depremin olası Marmara Depremi için yer, büyüklük ve oluşum karakteri açısından öncü olmadığını söyledi...

Bahçelievler Efes Pilsen bira fabrikası ve arsası satılıyor!

Investin ile CBRE, Anadolu Efes'in Merter ve Bahçelievler arasında bulunan ana oluşum aksı Mehmet Akif Caddesi üzerinde yer alan alan toplam 120 bin 175 metrekare büyüklüğündeki bira fabrikası ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satışı peşin olarak yapılacak...

Sivas'taki Kent Meydanı'nda tek tip mimari oluşturulacak!

Tarihi Kent Meydanı Projesi ile binaların dış cephe kaplamaları, tarihi eserlere uygun hale getirilerek tek tip mimari oluşturulacak.

Arsa alırken dikkat edilmesi gereken hususlar!

Oluşum Gazetesi köşe yazarı olan ve Avukat Fevziye Karaer bugünkü yazısında ''Arsa alırken nelere dikkat edilmeli?'' sorunu yanıtladı. Karaer, yazısında yatırımcılara önerilerde bulundu.

Seydişehir'de Mimari ve Estetik Kurul oluşturuldu!

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçenin geleceğini kurtarma adına "Mimari ve Estetik Kurul" oluşturdu.

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Haşim Acısu Yönetim Kurulu Başkanlığında 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi' nde kuruldu.

Oluşum Yönetim Hizmetleri ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşum Yönetim Hizmetleri ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi, Selman İlhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 60 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Bakırköy, Sakızağacı Mahallesi 'nde kuruldu.

Kahramanmaraş'a dondurma parkı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nce yapılan 6 bin 500 metrekarelik park çalışmalarında Maraş Dondurması’nın oluşum süreci anlatılıyor

Oluşum Mimari adres Haberi

Oluşum Mimari adres
Oluşum Mimari Tasarım ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Cem Karataş, Mesut Ayvaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


Oluşum Mimari Tasarım ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARİ TASARIM VE DANIŞMANLIK 1-Şirket piyasada faaliyet gösteren mağazalar,alışveriş merkezleri,marketler,süpermarketler içinde ve dışında her türlü dekorasyon tasarımlar raf sistemleri alım satımı uygulama işleriyle iştigal edebilir. 2-Şirket her türlü yapıların iç ve dış dekorasyonlarını dış cephe işlerini yapabilir,yaptırabilir 3-Şirket konusuyla ilgili bütün ihalelere katılabilir,alınan ihaleleri başka firmalara devredebilir. 4-Şirket yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi, hukuki, ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin...