02 / 05 / 2024

Om Alkora Turizm iletişim

Om Alkora Turizm iletişim

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Essa Almasri tarafından kuruldu..

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Evler Reklam Ve Turizm Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Parvınroo ve Hassan Madadı ortaklığında kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alros Grup Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Reza Roshanı Talab ve Seyed M. Alavı Arjas ortaklığında kuruldu.

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahan Grup Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Babak Bolourıan, Seyedehforouzes Hosseını, Seyedehfaezeh Hosseını ve Omıs Shahı Nayerı ortaklığında kuruldu.

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Essa Almasri tarafından kuruldu..

Artadek Grup Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artadek Grup Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Pooneh Asheghı Asheghı ve Alıreza Omıdı Kenarı ortaklığında kuruldu. 

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Heysem Kadı, Abdul Karım Darwıch, Salıom Obeıs ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Şevket Aşçı Turizm Fakültesi açıldı!

Bafra ilçesinde yapımı tamamlanan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Şevket Aşçı Turizm Fakültesi" n in açılışı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımı ile yapıldı.

ÇOMÜ ile ÇATOD turizmde işbirliği yaptı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesi ile Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (ÇATOD) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde öğrenciler de dahil işbirliği yapılacak...

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Onur Erdoğru, Başkan Yardımcısı olarak Burcu Ceren Peçinel ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise İbrahim Onur Karagöz görev alacak...

Taran İnşaat Turizm İşletmecilik şžirketi iflas etti!

Ankara İflas 21. İcra Dairesi, Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi iflas ettiğini duyurdu. Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi Uğur Mumcu Caddesi No: 55/8 Gaziosmanpaşa çankaya / ANKARA'da ye

Fatih Destebaşı, Aderans GYO Turizm İnşaat şžirketi'ni kurdu!

Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fatih Destebaşı, Başkan Yardımcısı olarak Osman Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fatih Destebaşı görev yapacak...

Samsun 'da 49 yıllığına iki turizm tesisi!

Samsun Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü mülkiyeti Hazine 'ye ait olan İlkadım Liman mevkiindeki iki turizm tesisinin 49 yıllık üst kullanım haklarını ihaleye çıkardığını açıkladı

Om Alkora Turizm iletişim Haberi

Om Alkora Turizm iletişim

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Essa Almasri tarafından kuruldu..

Om Alkora Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastahane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kıs sporları, doğa sporları, dağ turizmi, sağlık turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, her türlü yat işletmeciliği, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve isletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir,...