07 / 05 / 2024

Öme Giyim mağazaları

Öme Giyim mağazaları

ÖME Giyim, 2006’da satın aldığı İtalyan erkek giyim markası Bagozza ile yurt dışında 98 mağaza açtı. Rusya Güney Afrika’da çok güçlü olan markanın takım elbiseleri ortalama 1500 dolara satılıyor.

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Ciro artışında cadde mağazaları önde gidiyor!

Cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzerinde ciro elde eden firmaların oranının temmuzda yüzde 29’dan yüzde 55’e ulaştığını söyleyen Sinan Öncel, “Caddelerdeki kadar hızlı olmamakla birlikte AVM’lerdeki mağazaların cirolarında da iyileşme var'' diye konuştu.

İnegöl AVM’de mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor!

Bursa'da bölgeyi değerlendiren İnegöl AVM’de normalleşme süreci başlıyor. İnegöl AVM’de bugün mağazalar kademeli olarak hizmete açılıyor.

Londra'nın meşhur mağazası Liberty London satılacak!

BlueGem Capital Partners, meşhur perakende mağazalarından Liberty London'ı satacağını açıkladı. Firma, 300 milyon Sterlin gelir elde etmeyi planlıyor.

Ayazağa Vadistanbul mağazalar listesi Eylül 2017!

Ayazağa Vadistanbul mağazalar listesi Eylül 2017 haberimizde yer alıyor. Alışveriş merkezinin yüzde 23'ü yeme içme alanlarına ayrıldı.

Kompedan mağazaları kapatılacak mı?

Eko Giyim Tekstil Mağazacılık A.Ş için mahkeme iflas kararı verdi. Türkiye genelindeki 110 mağazası ile iç giyim sektöründe faaliyet gösteren şirketin Kompedan markası ile açtığı mağazalar birer-birer kapandı.

Tekin Acar'dan yeni konsept mağazalar geliyor!

Tekin Acar Kozmetik’in sahibi Acar, zor geçen 2016 yılının ardından farklı segmentlerde büyüme kararı aldı. Acar, kârsız ve kendini döndürmeyen mağazaları kapattığını ve yeni konseptli mağazalar açacağını söyledi.

BHS mağazalarını kapatma kararı aldı!

Mali sorunları nedeniyle kayyuma devredilen İngiltere'nin önde gelen giyim ve ev tekstili zinciri BHS bütün mağazalarını kapatma kararı aldı.

Paşabahçe Mağazaları 50. şubesini açtı!

Paşabahçe Mağazaları, Akbatı Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtığı son mağazasıyla toplam 50 mağaza sayısına ulaştı. Paşabahçe hem yurt içinde hem de yurt dışında büyüme kararı aldı.

Tesco Kipa kar etmeyen mağazalarını satıyor!

2003'te Kipa'yı satın alarak Türkiye'ye giren Tesco, kârlı olmayan mağazalarını satma kararı aldı. Tesco Kipa Kurumsal İlişkiler Direktörü Nazlan Ertan, mağazaları Beğendik'e satmak için görüşme aşamasında olduklarını ifade etti.

Öme Giyim yurt dışında 98 mağaza açtı!

ÖME Giyim, 2006’da satın aldığı İtalyan erkek giyim markası Bagozza ile yurt dışında 98 mağaza açtı. Rusya Güney Afrika’da çok güçlü olan markanın takım elbiseleri ortalama 1500 dolara satılıyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Öme Giyim mağazaları Haberi

Öme Giyim mağazaları


TÜRKİYE’nin ‘moda merkezi’ konumundaki Osmanbey’de 1978’den beri takım elbise üreten Aslan Ailesi, son yıllarda çok konuşulan ‘Avrupa markalarını satın alma’ fikrini hayata geçirdi ve tam birbaşarı öyküsü yazdı. Ömer Aslan’ın kurduğu ve 1978’den beri takım elbise üreterek satan Öme Giyim, 2006 yılında Milano’da zora girmiş bir butik markası olan Bagozza’yı satın alarak adeta küllerinden yeniden doğmasını sağladı. Bagozza, şu anda yurt dışında 98 monobrand mağazası olan ve 1000 yakın multibrand satış noktasında da tüketiciye ulaşan marka, bu yıl 30 milyon dolar ciro bekliyor. Bagozza Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Aslan şöyle konuşuyor:


MAHMUTPAŞA-OSMANBEY

“Adıyamanlıyız. Babamız Ömer Bey 1970’li yıllarda İstanbul’a çalışmaya gelmiş. Bir süre sonra da Mahmutpaşa’da toptancılığa başlamış. Öme Giyim 1978’den itibaren takım elbise üretip Anadolu’ya (iç pazara) veren bir firma...