07 / 05 / 2024

Öme Giyim yurtdışı mağazaları

Öme Giyim yurtdışı mağazaları

ÖME Giyim, 2006’da satın aldığı İtalyan erkek giyim markası Bagozza ile yurt dışında 98 mağaza açtı. Rusya Güney Afrika’da çok güçlü olan markanın takım elbiseleri ortalama 1500 dolara satılıyor.

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Kiğılı yurt dışında beş mağaza açacak!

Erkek giyim markası Kiğılı'nın patronu Abdullah Kiğılı, 100 milyon Euro ciroya sahip şirketin yurt dışıyla hızlı büyüme planladığını belirtiyor. Şirket, bu yıl yurt dışında beş mağaza açacak. Kiğılı, hedeflerinin 2023'te yurtdışında en az 200 mağazaya ulaşmak olduğunu söylüyor…

Mağaza yatırımları yurt dışında devam edecek!

2018 yılında yüzde 9 büyüme yakalamayı hedefleyen perakende sektörünün gündeminde dijitalleşme ve yurtdışı yatırımları olacak..

Penti, yurtdışında büyümeyi hedefliyor!

2018 sonuna kadar 600 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Penti, yurtdışında büyümeyi hedefliyor. Penti’nin büyüme trendi ABD’li yatırım fonu Carlyle’ın dikkatini çekti.

Müteahhitler yurtdışında 10 yıllık büyüme ivmesini kaybetti!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde son 10 yılda kazanılan hızlı büyüme ivmesinin 2016 yılında kaybedildiğini belirtti. Varlık Fonu'nun kuruluşuyla altyapı yatırımları ve inşaat sektörü için olumlu bir etki yaratabileceği düşünülüyor.

Türk mimarların yurtdışında etkisi hızla artıyor!

İnşaattaki hızlı gelişme mimarlık şirketlerinin yolunu da açtı. 170 mimar çalıştıran ‘uluslararası’ nitelikte şirketler doğdu.Türk mimarlık şirketleri yurtdışında yaptıkları işlerden ödüllerle dönüyorlar.

Kalekim yüzde 20 büyüme hedefliyor!

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Türk müteahhitler yurtdışı projelerinde başarılarını kanıtladı!

Büyüme hızı son yıllarda yavaşlayan yurtdışı müteahhitlik sektörü yeniden atakta. Üstlenilen projelerin ortalama büyüklüğü 120 milyon dolara ulaştı..

Bagozza, Şişli'de otel yapacak!

Türkiye’nin moda merkezi konumundaki Osmanbey’de 1978’den beri takım elbise üreten Öme Giyim, 2006’da satın aldığı Bagozza markasıyla bir ilke imza atıyor.

Ekpen Tekstil yurtdışında ofis açacak!

Yurtdışında kendi dizayn ofislerini açacak olan Ekpen Tekstil, bu sayede global pazarda modayı belirleyen bölgeleri Denizli ile buluşturmayı hedefliyor. Bebek giyim imalatıyla sektöre giren firma, b, ev tekstili ve spor giyim üretimi yapıyor.

Yurtdışı turları yüzde 60 arttı!

Jolly Tur, 7 Kasım 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Türk perakende devleri 2015'te en az yüzde 15 büyüme öngörüyor!

Türkiye perakende sektörünün devleri 2015'e en az yüzde 15 büyüme hedefiyle giriyor. Genel seçimden negatif etkilenmeyeceklerini belirten sektör oyuncuları, "2015 daha iyi olacak. Yatırımlarımızı artırıp yurtdışında atağa kalkacağız" diyor

Öme Giyim yurt dışında 98 mağaza açtı!

ÖME Giyim, 2006’da satın aldığı İtalyan erkek giyim markası Bagozza ile yurt dışında 98 mağaza açtı. Rusya Güney Afrika’da çok güçlü olan markanın takım elbiseleri ortalama 1500 dolara satılıyor.

Öme Giyim yurtdışı mağazaları Haberi

Öme Giyim yurtdışı mağazaları


TÜRKİYE’nin ‘moda merkezi’ konumundaki Osmanbey’de 1978’den beri takım elbise üreten Aslan Ailesi, son yıllarda çok konuşulan ‘Avrupa markalarını satın alma’ fikrini hayata geçirdi ve tam birbaşarı öyküsü yazdı. Ömer Aslan’ın kurduğu ve 1978’den beri takım elbise üreterek satan Öme Giyim, 2006 yılında Milano’da zora girmiş bir butik markası olan Bagozza’yı satın alarak adeta küllerinden yeniden doğmasını sağladı. Bagozza, şu anda yurt dışında 98 monobrand mağazası olan ve 1000 yakın multibrand satış noktasında da tüketiciye ulaşan marka, bu yıl 30 milyon dolar ciro bekliyor. Bagozza Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Aslan şöyle konuşuyor:


MAHMUTPAŞA-OSMANBEY

“Adıyamanlıyız. Babamız Ömer Bey 1970’li yıllarda İstanbul’a çalışmaya gelmiş. Bir süre sonra da Mahmutpaşa’da toptancılığa başlamış. Öme Giyim 1978’den itibaren takım elbise üretip Anadolu’ya (iç pazara) veren bir firma...