20 / 05 / 2024

Omega Gaz kimin

Omega Gaz kimin

Omega Gaz ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Paşalı tarafından kuruldu. 

Omega Gaz ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Omega Gaz ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Paşalı tarafından kuruldu. 

Yedikuyular Kayak Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yedikuyular Kayak Merkezi projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları tam gaz devam!

Eyüp-Eminönü Tramvay Hattı çalışmaları kapsamında Haliç’e 70 metre uzunluğunda 42 kazık çakıldı. Projenin çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor!

Geçen haftalarda Bodrum'da yaşanan deprem vatandaşları korkutmuştu. Şimdilerde ise bölgede hayat normale döndü. Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor.

Sheraton Residence kimin?

2019 yılının Aralık ayında teslimlerin gerçekleşeceği Esenyurt Sheraton Residence projesinde 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkana yer veriliyor. Peki Sheraton Residence kimin?

Kahramanmaraş Katlı Otopark projesinin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği katlı otopark projesinin inşaatı tam gaz devam ediyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı'nda çalışmalar tam gaz!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Milli İrade Meydanı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.

TANAP'ın ilk gazı 2018'de gelecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Azerbaycan’daki Şahdeniz gazını Avrupa’ya taşıyacak projenin Türkiye ayağı olan TANAP'ın gelecek yıl ilk gazı ülkeye getireceğine dikkat çekti.

Karabük'te TOKİ çalışmaları tam gaz!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ tarafından emekliler için yapılan konut inşaatının tam gaz devam ettiğini bildirdi.

Venara Bağcılar kimin?

“Şehrin Kalbinde, Standartların Çok Ötesinde” sloganıyla basına tanıtılan Venara Bağcılar projesi 422 konuttan meydana gelecek. Peki Venara Bağcılar kimin?

Esenler Ömür İstanbul kimin?

Toplam 218 konut ve 3 adet dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi 13 Mayıs'ta basına tanıtılacak. Peki Esenler Ömür İstanbul kimin?

Serenity Pendik kimin?

29 Nisan 2017 Cumartesi günü basına tanıtılacak olan Serenity Pendik projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te 20 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Serenity Pendik kimin?

Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Toplam 669 daire ve 24 dükkandan meydana gelen Semt Bahçekent projesinde daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 950 TL'den başlıyor. Peki Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Omega Gaz kimin Haberi

Omega Gaz kimin

Omega Gaz ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Paşalı tarafından kuruldu. 

Omega Gaz ve Mühendislik Anonim Şirketi konusu:

1. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü doğalgaz (LNG, CNG) servis dağıtım hatlarının depolama tesislerinin mühendisliğini, müteahhitliğini yapmak. Konusu ile ilgili belediye, askeri kuruluşlar ve devlet ihaleleri, özel ve tüzel kişilerce açılan ihlalelere katılarak şirket adına taahhütlerde bulunmak ve doğalgaz tesislerinin ve tesisatlarının yapımında fizibilite etüt proje mühendislik kontrol ve denetleme yapmak. Servis bakım onarım ve konusu ile ilgili ihalelere katılarak şirket adına taahhütlerde bulunmak. Her türlü doğalgaz, sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) tesislerinin merkezi sistem kalorifer, kat kaloriferi kalorifer kazanı, yerden ısıtma güneş enerjisi kolektörü, sıhhi tesisat, hidrafor kazanları, yerden ısıtma güneş enerjisi kolektörü, sıhhi tesisat hidrafor...