05 / 05 / 2024

Ömel Mühendislik nilüfer osb yeni tesis

Ömel Mühendislik nilüfer osb yeni tesis

Ömel Mühendislik, bu yıl satış odaklı büyümeyle ciroda yüzde 20 artış hedefliyor. Elektronik sistemler hizmetine, gelecek yıl mekanik sistemlerini de eklemenin planlarını yapan şirket, yeni tesis için Nilüfer OSB'de yer arayışında...

Nilüfer Belediyesi'nden sanayi alanı imarlı arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığın, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

TOKİ Bursa Nilüfer 2022 projesi 12 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Nilüfer 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Nilüfer projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Nilüfer 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Nilüfer'de 24 taksitle tarla ve apartmanlar satışa sunuluyor! Büyük fırsat! 

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 1 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bursa Nilüfer'de konut mağdurları mahkemeye başvurdu!

Bursa Nilüfer'de evlerini ve arsalarını iki müteahhide kat karşılığında satan kişilerin evleri teslim edilmedi. Mağdurlar mahkemenin yolunu tuttu.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Ömel Mühendislik nilüfer osb yeni tesis Haberi

Ömel Mühendislik nilüfer osb yeni tesis

Ömel Mühendislik, bu yıl satış odaklı büyümeyle ciroda yüzde 20 artış hedefliyor. Elektronik sistemler hizmetine, gelecek yıl mekanik sistemlerini de eklemenin planlarını yapan şirket, bu alanda kuracağı fabrika ile artık anahtar teslim projelere imza atacak. 


Bursa'da 1992'den bu yana otomasyon sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyleyen Ömel Mühendislik Şirket Müdürü Zerrin Özgüle, yatırımlarını elektromekanik sektörü üzerinde şekillendirdiklerini belirtti. Özgüle, Siemens'in Solution Partner'i olduklarını, Opkon, Reer, Piiz gibi bayiliğini yürüttükleri firmaların ürünleri ve diğer otomasyon malzemelerinin satışını da gerçekleştirdiklerini aktardı. Otomotiv, tekstil, gıda, seramik gibi sektörlerde anahtar teslim çalışmalar yürüttüklerini anlatan Özgüle, otomasyonda projelerin yüzde 70'ini yurtdışına ve çoğunlukla Rusya, Irak, Pakistan, Mısır, Suriye, Yunanistan, Kosova, Bulgaristan, Azerbaycan, Kırgızistan, Brezilya ve Çin'e yaptıklarını söyledi. Elektromekanik alanına yönelmeyi ve yeni bir fabrika kurmayı hedeflediklerini...