27 / 04 / 2024

Ömer büyükhanlı kim

Ömer büyükhanlı kim

Büyükhanlı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Büyükhanlı kimdir? Ömer Büyükhanlı, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Ortaklığı ne zaman kuruldu? İşte Ömer Büyükhanlı...

Bakan Ömer Bolat duyurdu: Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerde büyük indirim kampanyası

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Cumhuriyet'in 100. yılında marketlerin büyük bir indirim kampanyası düzenlemesini umduklarını belirtti ve bu konuda öncülük edenlere teşekkür etti. İşte detaylar...

Ticaret Bakanı Bolat: İhracatı büyütüp döviz rezervimizi artırmak istiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni Bakanlar Kurulu’nu açıklamasının ardından bugün devir-teslim törenleri yapıldı. Yeni dönemde kabinenin Ticaret Bakanı olarak görev alan Ömer Bolat, ihracatı büyüterek cari açığı iyileştirmeyi ve döviz rezervlerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Bitcoin'in en büyük gizemi çözülüyor!

Kripto para piyasasının en büyük birimi olan Bitcoin'in kim tarafından geliştirildiği merak konusu olmuştu. ABD'de görülen oldukça sıradan bir dava en büyük gizemi çözmek üzere. 

Arazisinin büyük bölümünü ailesine değil iki file miras bıraktı!

Hindistan’da arazisinin büyük bölümünü, hayatını kurtaran iki filine miras bırakan bir kişi, "Fillerimin benim için bir göstermelik bir eşya olmadığını anlamıyorlar. Fillerimle ilişkim hayat boyu sürecek türden" dedi...

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar TBMM'de!

Büyükşehir belediyelerinin kullandığı kiralık binalar mecliste konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, binalara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Büyükkışlakçı köyü yerleşim alanı TBMM gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Soylu'ya Niğde'nin Çamardı ilçesi Büyükkışlakçı köyü yerleşim alanının genişletilip genişletilmeyeceğini sordu..

Büyük Çamlıca'daki baz istasyonlarının kaldırılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Küçük Çamlıca ve Büyük Çamlıca'daki anten ve baz istasyonlarının kaldırılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Erzurum Büyükşehir'den sokak hayvanları için bakım evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, elverişsiz hava şartlarının hâkim olduğu bölgede sokak hayvanlarına yönelik oluşturduğu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kış mevsimiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri aldı.

Kocaeli Büyükşehir'den Niğde'ye Ömer Halisdemir Parkı!

15 Temmuz gecesinde darbeci general Semih Terzi’yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde şehitler anıtı ve park için kolları sıvadı.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri 2016 Aralık'ta teslim!

KAMEROĞLU İnşaat'ın Büyükçekmece'de inşa ettiği Pelican Hill Ihlamur Evleri, Marmara Denizi'nin Büyükçekmece Gölü ile birleştiği deniz ve göl manzarasına hâkim bir yamaç üzerinde yükseliyor.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm büyük önem taşıyor!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Ömer Albayrak, "Tekirdağ, birinci derece deprem kuşağı üzerinde yer aldığından kentsel dönüşüm çalışmaları büyük önem taşıyor" dedi.

Büyükhanlı Grup'tan Bodrum’a ultra lüks otel!

Turizmde lüks destinasyon olma yolunda ilerleyen Bodrum’a yeni bir otel geldi. Büyükhanlı Grup, 150 milyon dolar yatırımla açtığı Caresse’yi, 12 ay boyunca açık tutmayı planlıyor

Ömer büyükhanlı kim Haberi

Ömer büyükhanlı kim

Ömer Büyükhanlı kimdir?

Ömer Büyükhanlı, 1962 yılında Ankara’da doğdu. Ömer Büyükhanlı, Miami Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.


1985 yılından bu yana aktif olarak çeşitli inşaat projelerinde rol aldı. Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş.’nin kuruluşu olan 1991’den itibaren yönetim kurulunde görev yapılor. 


İstanbul’da birçok konut ve işyeri inşaatı ile İstanbul Marriott Hotel Asia’nın yapımında proje koordinatörü olarak çalıştı.


Evli ve iki çocuk babasıdır.


Büyükhanlı Kardeşler İnşaat

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat ortaklığı 1960'lı yılların başında, Ankara’da dört kardeş tarafından inşaat alanında faaliyetlerine başlamış, kurulduğundan beri Ankara yoğunluklu yüzlerce bina inşaa edilmiştir. 


İkinci kuşağın da katılımıyla 10 Ocak 1991’de, Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. kurulduktan sonra Ankara ve İstanbul’da inşaat ve turizm sektöründe yoğunlaşılmıştır.


İletişim bilgileri:

Adres: Kayışdağı Cad.

No:1/1 34750  Ataşehir / İstanbul

Telefon: +90 (216) 573...