27 / 04 / 2024

ömer dinçkök dava

ömer dinçkök dava

Akkök Holding'in ortakları birbirine girdi. Eski patron Ömer Dinçkök, kardeşi Ali Raif Dinçkök ve yeğenleri Raif Ali Dinçkök ile Alize Dinçkök Eyüboğlu 'nu mahkemeye verdi...

Ömer Dinçkök ve Ali Raif Dinçkök mahkemelik oldu!

Akkök Holding hissedarları Ali Raif Dinçkök ve Ömer Dinçkök kardeşler arasında bir süredir var olan yönetime dair anlaşmazlıklar giderek şiddetlendi. Fortune Türkiye'nin haberine göre, anlaşmazlık birçok şirkette yaşandı.

Kira anlaşmazlığı yüzde 133 zamla çözüldü: Arabulucuda anlaşma oranları artıyor!

Kira anlaşmazlıklarında arabuluculuk zorunluluğu geçen ay yürürlüğe alındı ve uygulama başladı. Taraflar artık dava açmadan önce arabulucuya gidiyor. Arabuluculukta anlaşma oranları artıyor. Avukat Umut Metin, bir ev sahibi ile kiracının yüzde 133 zamda anlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Alize Dinçök kimdir? Kaç yaşında?

Akmerkez GYO yönetim kurulu üyesi Alize Dinçök kimdir? Alize Dinçök kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Teknoloji devine bir şok daha! 50 milyon dolarlık dava açıldı

Apple'ın tespit edilen kusurlu MacBook klavyeleriyle ilgili tüketici iddialarını çözüme kavuşturan 50 milyon dolarlık toplu dava anlaşması onayladı.

Google'a 8 milyon dolarlık dava!

Google , Teksas Başsavcısı Ken Paxton tarafından teknoloji devini Pixel 4 telefonunu tanıtmak için yanlış reklam taktikleri kullanmakla suçlayarak açtığı davayı sonuçlandırmak için 8 milyon dolar ağır bir meblağ ödemeyi kabul etti.

Elon musk'a milyar dolarlık dava! Bu sefer büyük zarara uğrayabilir 

Ünlü iş insanı Elon Musk, Dogecoin üstünden ponzi uygulamakla suçlanıyor. Dünyanın en varlıklı ikinci kişisi olan Twitter CEO'su, 193 milyar dolarlık bir mal varlığına sahip.  ABD'deki son dava, Musk'a 258 milyar dolarlık bir zarara yol açabilir.

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Gca Yapı İnşaat Otomotiv Lojistik Limited Şirketi kuruldu! 

Gca Yapı İnşaat Otomotiv Lojistik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Can, İhsan Atalay ve Ömer Gök ortaklığında kuruldu.

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korel İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ömer Dinçel tarafından kuruldu.

Elon Musk'ın başı büyük dertte! Dogecoin 258 milyar dolara patladı!

Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk'a kripto para Dogecoin'i desteklemek maksadıyla bir 'piramit şeması' oluşturduğuna yönelik iddialarla 258 milyar dolarlık dava açıldı.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Kalu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kalu Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Gözde Hamide Ulu Kaşıkçılar ve Ömer Kaşıkçılar ortaklığında kuruldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

ömer dinçkök dava Haberi

ömer dinçkök dava


Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, Yönetim Kurulu (YK) Üyeleri Mehmet Ali Berkman. Alize Dinçkök Eyüboğlu ve Raif Ali Dinçkök aleyhine "YK üyesi oldukları şirketi hukuka aykırı yöneterek zarara uğrattıkları iddiası" ile sorumluluk davası açıldığı bildirildi. Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Şirketimiz pay sahiplerinden Ömer Dinçkök taafından, İstanbul 18. " Asliye Ticaret Malıkemesi'nin 2Ü14/1080E sayılı dosyası ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet Ali Berkman, Alize Dinçkök Eyüboğlu ve Raif Ali Dinçkök aleyhine YK üyesi oldukları şirketi hukuka aykırı yöneterek şirketi zarara uğrattıkları iddiasıyla sorumluluk davası açılmıştır. Duruşma günü...