08 / 05 / 2024

Ömer Doğanay

Ömer Doğanay

Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay, 10 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Artvin Valisi oldu. Peki, yeni Artvin Valisi Ömer Doğanay kimdir?

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Doğanay tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Doğal gaz zamları ve yeni tarife uygulaması tüketimi azalttı

PALMET Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Türkiye'nin en önemli sanayi merkezlerinden olan Gebze ve Kocaeli'de doğal gaz zamları sonrasında tüketimin azaldığını bildirdi.

Bebek Avenue Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bebek Avenue Turizm Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 75 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Fatma Doğanay tarafından kuruldu.

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Doğanay tarafından kuruldu.

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Ömer Faruk Akbal: Uluslararası doğrudan yabancı yatırımları teşvik edilecek!

Yeni Ekonomi Programı, 2021 - 2023'ün uygulanabilir ve ulaşılabilir hedeflere odaklandığını anlatan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, ''Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekçi ve sürdürülebilir ekonomimizin göstergesi'' dedi.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Furkan Doğanay tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul su kaynaklarına geri dönüşü olmayan zararlar verebilir!

Kanal İstanbul planını değerlendiren Prof. Dr. Doğanay Tolunay, projenin İstanbul’un su kaynaklarına geri dönüşü olmayan zararlar vereceğini, “İstanbul’un geleceği söz konusu. Bilimin ışığında ilerleyin” dedi...

Doğanay Tolunay'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kanal İstanbul için yıllık 8 milyar dolar gelir getireceği haberlerini değerlendiren Prof. Dr. Doğanay Tolunay: “2006-2019 arasındaki gemi geçiş sayıları incelendiğinde mümkün değil.” yorumunda bulundu..

Ne olacak bu Doğa Koleji'nin hali?

2001’de eğitimci Fethi Şimşek tarafından kurulan, 2011’de Türkven’e bir kısmı satılan ve 2016’da bir gece yarısı Metal Yapı’nın sahibi Ömer Saçaklıoğlu’na 330 milyon dolara devri yapılan Doğa Koleji, bir yıl sonra işlerin yolunda gitmediğine dair ilk sinyali verdi...

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

Ömer Doğanay Haberi

Ömer Doğanay

Ömer Doğanay 25 Ocak 1963 tarihinde Afyon’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Afyon Şuhut’ta tamamladı. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. 1986 yılında Kastamonu Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. 


Aydın Yenipazar Kaymakam vekilliği yaptı. İngiltere – Bournemouth ve Torguay’da yurtdışı stajını yaptı. Kaynarca, Nazimiye ve Reyhanlı‘da Kaymakamlık, Siirt’de Vali Yardımcılığı yaptı.

1997 yılında Bakanlık Hukuk Müşavirliğine atandı. 2008 yılında itibaren Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne 20.07.2013 tarihli kararname ile Genel Müdür oldu.


Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay, son olarak 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Artvin Valisi oldu. 

Evli ve 4 Çocuk...