16 / 06 / 2024

ömer egesel konut sektörü hedefleri 2015

ömer egesel konut sektörü hedefleri 2015

TEKFEN Emlak Geliştirme olarak pozitif bir 2014 yılı geçirdiklerini anlatan Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel "Bu yılın bizim adımıza en önemli gelişmesi İstanbul'daki yeni projemiz HEP İstanbul'u lanse etmek oldu" dedi...

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Bakan Bolat: Köpük ortadan kalktı, gayrimenkul fiyatları yüzde 20 düştü!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Konut, dükkan fiyatlarında yüzde 20'ler civarında bir düşüş, köpüğün ortadan kalktığı bir tablo oldu. Bu, kira fiyatlarına da yansımaya başladı." dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı! Konut ve araba satışında yeni dönem 1 Kasım'da resmen başlıyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat konut ve araba satışında yeni dönemin 1 Kasım'dan itibaren başlayacağının bilgisini verdi. 

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

TOKİ Siirt 110 konut ihalesi 14 Ocak'ta!

Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Sümer Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den Siirt Kurtalan'a 110 yeni konut müjdesi!

Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Sümer Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Ocak 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'nin ürettiği konut sayısı 1 milyona yaklaştı!

Meclis Deprem Araştırma Komisyonu’na sunum yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, TOKİ'nin ürettiği konut sayısının 1 milyona yaklaştığını söyledi.

Ömer Bulut, demir ve çimentoya yapılan zamları eleştirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, demir ve çimentoya son üç ayda yapılan zamları eleştirdi...

Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Giresun'da konut, iş yeri ve diğer hasarlar için 6.5 milyon TL yardım yapıldığını açıkladı...

Temmuz'da yabancılara 2 bin 772 konut satıldı!

Temmuz ayında uluslararası yatırımcıya toplamda 2 bin 772 konut satıldı. Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, uluslararası yatırımcıya konut satışında geçen senenin aynı dönemine göre bir azalma olsa da pandemiye rağmen satışların iyi gittiğini belirtti.

Konut üretiminde 1 milyonuncu konut hedefine ilerliyoruz!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut TOKİ'nin konut üretiminde 1 milyonuncu konut hedefine doğru ilerlediğini söyledi.

Metal Yapı Konut'un acı günü! Ömer Saçaklıoğlu hayatını kaybetti!

Metal Yapı Konut'un kurucusu ve Doğa Koleji’nin eski sahibi olan ve kurumun girdiği ekonomik krizi sonrasında çok tartışılan iş insanı Ömer Saçaklıoğlu yaşamını yitirdi.

ömer egesel konut sektörü hedefleri 2015 Haberi

ömer egesel konut sektörü hedefleri 2015

TEKFEN Emlak Geliştirme olarak pozitif bir 2014 yılı geçirdiklerini anlatan Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel "Bu yılın bizim adımıza en önemli gelişmesi İstanbul'daki yeni projemiz HEP İstanbul'u lanse etmek oldu" dedi. 2015'in gayrimenkulün parlamaya devam edeceği, trendin bir kez daha yükselişe geçtiği bir yıl olmasını beklediklerini söyleyen Egesel, 2015 yılında gerçekleşecek olan seçimden önce ve sonra piyasa kısa süreli bir durağanlık yaşasa da genel anlamda pozitif bir 2015 öngördüklerini belirtti. Projelerine ilişkin bilgi veren Egesel şunları söyledi: "HEP istanbul, Esenyurt'ta yükseliyor. HEP istanbul'u, bölgedeki diğer projelerden ayıran en önemli özelliği lokasyonu. E-5 ve TEM bağlantı yollarının kesiştiği vadinin tam ortasında yer alıyor. 'Hayatımın Evi Projesi'nde eksiksiz bir yaşam alanı oluşturmak için çamaşır odasından depoya, hatta LEED sertifikalı...