21 / 05 / 2024

Ömer Egesel nereli

Ömer Egesel nereli

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel kimdir? Ömer Egesel bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ömer Egesel, iş hayatına ne zaman ve nasıl başladı?

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Yatçılık ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Bülentnur Özkan ve Ömer Egesel ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da gayrimenkul sektörünün tek sorunu arsa sıkıntısı!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, İstanbul'da gayrimenkul sektörünün en büyük sorununun arsa sıkıntısı olduğunu belirterek, "İstanbul'da arsalar çok pahalı. Ama biz gayrimenkulcüyüz, bize arsa bulun demek de doğru değil" dedi.

HEP İstanbul'da yüzde 25 peşinatla gerisi banka kredili ödemelerle!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel: ''Yalnızca yüzde 25 peşinat ödeyerek, yüzde 75 banka kredisi kullanan HEP İstanbullular Ocak 2017’ye kadar kredi taksidi ödemeyecek ve evlerinde Nisan 2017’de oturmaya başlayabilecekler.” dedi.

2016 yılı gayrimenkul sektörü için kötü başladı!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında Tekfen Emlak'ın CEO'su olan Ömer Egesel'le konuştu. Tefken gözünü konut ihtiyacı olan kitleye çevirdi.

Ömer Egesel kimdir?

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, ODTÜ mezunu. Okulu bitirdikten sonra STFA'da, şirketin Libya'daki projelerinde işe başladı. Sonra ELF Petrol'de gayrimenkul geliştirme konularda çalıştı...

Tekfen Emlak Geliştirme: GYO'ya dönüşebiliriz!

Tekfen Emlak Geliştirme, ABD'li fon şirketi Amstar'la ortak projeler geliştirecek. Genel Müdür Ömer Egesel, "Şu sıralar çalıştığımız 2-3 proje var. Biz de GYO'ya dönüşebiliriz" dedi.

Tekfen Emlak Hep İstanbul projesiyle orta gelirliye hitap ediyor!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Esenyurt'ta inşa ettiği Hep İstanbul'da metrekare fiyatları ortalama 2 bin 800 liradan başlıyor. Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel projenin orta gelir grubuna hitap ettiğini belirtti..

Tekfen, orta gelirliye konut üretmeyi sürdürecek!

Konut üretiminde arsa fiyatlarının etkili olduğunu söyleyen Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, "bu nedenle orta ve orta-alt gruba üretim yapmak zor" yorumunu yaptı.

Konut sektörü 2015'te parlayacak!

TEKFEN Emlak Geliştirme olarak pozitif bir 2014 yılı geçirdiklerini anlatan Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel "Bu yılın bizim adımıza en önemli gelişmesi İstanbul'daki yeni projemiz HEP İstanbul'u lanse etmek oldu" dedi...

Ömer Egesel kimdir?

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel kimdir? Ömer Egesel bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ömer Egesel, iş hayatına ne zaman ve nasıl başladı?

Ömer Çelik'in talimatıyla Topkapı Sarayı aslına dönüyor!

Kültür Bakanı Ömer Çelik' in talimatıyla Saray aslî kimliğini buluyor. Osmanlı' nın 370 yıl yönetildiği Topkapı Sarayı'nın tüm uygulama ve ritüelleri yeniden hayat bulacak...

Ömer Egesel nereli Haberi

Ömer Egesel nereli

Ömer Egesel kimdir?

Ömer Egesel, Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürüdür.


Ömer Egesel, ODTÜ İnşaat Mühendisliği eğitiminin ardından profesyonel kariyerine STFA'da proje mühendisi olarak başladı. 


İnşaat sektöründe uluslararası deneyim kazandıktan sonra petrol ve perakende sektörlerinde kariyerine devam etti. 


ELF ve DIASA gibi uluslararası şirketlerde Bölge Müdürlüğü ve İş Geliştirme Müdürlüğü yaptıktan sonra 2002-2008 yılları arasında DIASA'da Genel Müdürlük görevini üstlendi. 


2008'den itibaren Tekfen-OZ Gayrimenkul Geliştirme A.Ş'nin Genel Müdürlüğünü yürüten Ömer Egesel, mevcut görevini Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak...