27 / 04 / 2024

Ömer Faruk Koçak özgeçmiş

Ömer Faruk Koçak özgeçmiş

Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak kimdir? Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ömer Faruk Koçak, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Ömer Faruk Koçak...

Ümraniye Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli atıldı!

Ümraniye Esenkent Mahallesi’nde deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilecek olan Ömer Faruk Darende Camii’nin temeli Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın da katıldığı törenle atıldı.

Akif Koçak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akif Koçak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Akif koçak ve Metin Baltacı ortaklığında kuruldu.

Ömer Faruk Akbal: Uluslararası doğrudan yabancı yatırımları teşvik edilecek!

Yeni Ekonomi Programı, 2021 - 2023'ün uygulanabilir ve ulaşılabilir hedeflere odaklandığını anlatan GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, ''Türkiye'nin 2023 hedefleri gerçekçi ve sürdürülebilir ekonomimizin göstergesi'' dedi.

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Koçak tarafından kuruldu.

Migros genel müdürlük binasını 206 milyon TL'ye Koçak Gold'a sattı!

1975'ten bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Migros, genel müdürlük birimlerinin de bulunduğu binayı Koçak Gold Kuyumculuk'a 206 milyon TL'ye sattı. Firma, mülk sahibi olduğu binada kiracı oldu.

Ayla Koçak Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Ayla Koçak Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Gıda Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Koçak tarafından kuruldu.

Ösm Koçak Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ösm Koçak Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Başak Beril Bayram tarafından kuruldu.

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Koğak İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Arslan tarafından kuruldu. 

Ömer Faruk Kavurmacı için karar çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanması TUSKON'a yönelik davada, “FETÖ’ye üye olma” suçlamasıyla yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı ile babası Mustafa Şevki Kavurmacı hakkında karar çıktı.

Ömer Faruk Kavurmacı için 15 yıla kadar hapis istemi!

FETÖ iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturmada, kapatılan TUSKON ve üye şirketlerine yönelik davadan dosyası ayrılan iş adamı sanıklar Ömer Faruk Kavurmacı, babası Mustafa Şevki Kavurmacı ve firari sanık Ahmet Said Kavurmacı'nın yargılandığı davada, savcının mütalaası belli oldu...

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Ömer Faruk Koçak özgeçmiş Haberi

Ömer Faruk Koçak özgeçmiş

Ömer Faruk Koçak kimdir?

Ömer Faruk KOÇAK,1964 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kırıkkale’de tamamladı.1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu.


1988 yılında başlamış olduğu Mülki İdare Amirliği mesleğinde sırasıyla Bolu-Dörtpan, Şanlıurfa-Halfeti, Kayseri-İncesu, Diyarbakır-Bismil, Çankırı-Ilgaz ilçelerinde Kaymakamlık yaptı. 


2000 yılında İngiltere’de Exeter Üniversitesinde yüksek lisans yaptı.


2001-2009 yılları arasında eski adıyla Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı yeni adıyla Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Uluslararası İlişkiler ve AB ile Koordinasyon Daire Başkanlığı görevinde bulundu.

           

13 Mart 2009 tarih ve 2009/10806 sayılı kararname ile Sağlık Bakanlığında Müsteşar Yardımcılığı görevine atandı ve yaklaşık 4,5 yıl bu görevde bulundu.


Bu görevi yürütürken 4 Ağustos 2013 tarih ve 28728 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2013/5197 sayılı Bakanlar Kurulu...