06 / 05 / 2024

Ömer Faruk Özçelik

Ömer Faruk Özçelik

Türk gayrimenkul piyasasının önde gelen üç sivil toplum kuruluşunun başkanı İstanbul’u tartıştı. GYODER Başkanı Aziz Torun, İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve KONUTDER Ömer Faruk Çelik İstanbul’u ele aldı.

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Ömer Faruk Kavurmacı: Günah keçisiymişim gibi hissediyorum!

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın FETÖ'den tutuklanan damadı Ömer Faruk Kavurmacı, "Kadir Topbaş'ın FETÖ'cü damadı en önde alkışlıyordu" şeklinde algı haberlerinin yapıldığını söyleyen Kavurmacı, "Günah keçisiymişim gibi hissediyorum" dedi.

Gamze Özçelik: Evimi satmadım!

Gamze Özçelik, ''Afrikalı çocuklar için evini sattı'' haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Özçelik, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Ömer Faruk Başaran MHP Kocaeli milletvekili aday adayı oldu!

Başaran Holding yönetim kurulu başkanı Ömer Faruk Başaran MHP'den Kocaeli milletvekili aday adayı müracaatında bulundu...

Ömer Faruk Kavurmacı tahliyesini istedi!

Tahliyesini isteyen tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı, "FETÖ’nün gizli illegal amacından haberim olsa TUSKON’un yanından geçmezdim. Basiretimiz bağlanmış, ağzımızın payını aldık" dedi.

Mehmet Özçelik: Dönüşümün temelinde insan var!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, dönüşümde insanı odağa alan bir yaklaşımın benimsendiğini aktardı.

Ömer Faruk Çelik 13 milyon dolara yalı aldı!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuzguncuk'ta muhteşem bir yalı satın aldı. Çelik yalı için 13 milyon dolar ödeyecek... 

Avni Çelik ile Ömer Faruk Çelik'ten hisse takası!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hissedarları Avni Çelk ile Ömer Faruk Çelik hisse takası yaptı.

Mehmet Özçelik: Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor!

Yabancı yatırımcılara, geniş bir yelpazede büyük kolaylıklar sunulduğunu söyleyen TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik,"Türkiye’ye yatırım yapanlar her zaman kazanmıştır. Emlak ve inşaat sektörü her geçen gün büyüyor ve ülke ekonomisinin lokomotifi olmaya devam ediyor” dedi.

Ömer Faruk Kavurmacı savunma yapmaya başladı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik açılan davanın 9'uncu duruşmasında tutuklu sanık Ömer Faruk Kavurmacı savunma yapıyor.

Ömer Faruk Özçelik Haberi

Ömer Faruk Özçelik

NÜFUSU DONDURALIM


İstanbul’da artık nüfusun dondurulması gerektiğini ifade eden İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım ise “İstanbul artık bitti, dört bir tarafı yapılarla doldu. Bu kadar çirkinleştirebildik zaten daha fazla çirkinleşemez” dedi. Kent için acilen bir makro plan yapılması gerektiğini söyleyen Durbakayım, “İstanbul nüfusunun dondurulması lazım. Yeni uydu yerleşimleri yaratıp raylı sistemle kent merkezine bağlanmalı. Artık burada ucuz konut bulmak da hayal. İnsanlar nasıl uygun şartlarda ev kiralayabilir bunu konuşmalıyız” değerlendirmesini yaptı.

İkinci bir şehir denilince akla İzmir ve Ankara’nın dışında başka bir ilin gelmediğini kaydeden Durbakayım, “Anadolu’ya yayılma politikasının devam etmesini sağlamak lazım. İstanbul’u rahat bırakıp Denizli, Gaziantep, Kayseri, Konya gibi şehirlerde atılım yapmamız gerekiyor” diye konuştu.


METRO HATTI ÜZERİNDE DÖNÜŞÜM


İstanbul’da kentsel dönüşümle merkezi bölgelerde daha nitelikli arazi üretilmesi gerektiğinin altını çizen GYODER...