18 / 05 / 2024

Ömer Genç

Ömer Genç

Genç Çolak Yapı İnşaat Mimarlık Alüminyum Limited Şirketi, Ömer Genç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi'nde kuruldu.

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 210 bin TL sermaye bedeli  ile Doğan Elgörmüş, Ömer Gençoğlu ve Selçuk Cengiz tarafından kuruldu.

Uniton Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uniton Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Genç tarafından kuruldu.

Gençdem Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençdem Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Selim Demir, Ömer Demir ve Selçuk Demir ortaklığında kuruldu.

Genç Mertler Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Mertler Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Talha Mert, Ömer Faruk Mert ve Mustafa Mert ortaklığında kuruldu.

Genç MÜSİAD'ın yeni başkanı Engin Akdağ oldu!

Genç MÜSİAD 12. Genel Kurul Toplantısı, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD 4. Dönem Başkanı Ömer Cihad Vardan, MÜSİAD 3. Dönem Başkanı Ömer Bolat, Anadolu ile Avrupa'daki başkanları ve üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Ömer Dinçkök ile Eylül Deniz Çolak ayrılığının sebebi villa mı?

70 yaşındaki Ömer Dinçkök, 35 yaşındaki yasak aşkı Eylül Deniz Çolak tarafından terk edildi. İddiaya göre ayrılığın sebebi ise sosyetik iş adamının genç sevgilisine istediği 2 milyon dolarlık villayı almaması.

Genç Yapı Çengelköy Life'tan Emlak Konut kampanyasına destek!

Genç Yapı’nın Çengelköy Life projesi satış koordinatörü Ömer Ekmen, Emlak Konut GYO öncülüğünde devlet desteğiyle başlayan ve çok değerli firmaların en özel projeleriyle destek verdiği düşük faiz uzun vade kampanyasına yürekten inandıklarını belirtti.

Genç City İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç City İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergin Peksoy ve Ömer Peksoy tarafından 150 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Küçükçekmece'de kuruldu.

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Genç Çolak Yapı İnşaat Mimarlık Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Genç Çolak Yapı İnşaat Mimarlık Alüminyum Limited Şirketi, Ömer Genç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kağıthane, Hürriyet Mahallesi, Dr. Cemil Bengü Caddesi'nde kuruldu.

Ömer Faruk Sakarya'dan Seyhan Nehri köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Demeği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya. Adana Büyükşehir Belediyesi'ııin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilmesini ve Atatürk adının verilmesini önerdi.

Ageo Mimarlık İnşaat Danışmanlık Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ageo Mimarlık İnşaat Danışmanlık Mermer Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Değirmenci, Ömer Gençoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Ocak 'ta kuruldu.

Ömer Faruk Başaran kimdir?

Başaran Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran, MÜSİAD Gebze Şubesi, GENÇSİAD, GESİAD ve TESÇEV gibi STK’ların kurucusudur. Ömer Faruk Başaran, inşaat, emlak ve yapı sektöründe aktif bir isimdir.

Ömer Genç Haberi

Ömer Genç

Genç Çolak Yapı İnşaat Mimarlık Alüminyum Limited Şirketi, Ömer Genç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Genç Çolak Yapı İnşaat Mimarlık Alüminyum Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...