24 / 07 / 2024

Ömer Gümüştekin

Ömer Gümüştekin

Atek Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ömer Gümüştekin, Temur Gümüştekin, Mustafa Gümüştekin tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Gürsel Tekin'den Beşiktaş'taki 19 bin metrekarelik askeri alandaki inşaata tepki: Derhal son verilmeli!

CHP’li Gürsel Tekin, 2. Abdülhamit tarafından yaptırılan İstanbul Beşiktaş'taki Orhaniye Kışlası’nda devam eden inşaata tepki göstererek “Beton lobisi, imar çeteleri tüm hızıyla iş başında” şeklinde konuştu. İşte detaylar...

Gürsel Tekin’den Murat Kurum’a cevap geldi: Yarın Tozkoparan’a gidiyorum!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada “Gidin Tozkoparan’a bakın orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu şekilde oturuyorlar.” demişti. Murat Kurum'a yanıt Gürsel Tekin'den geldi. 

Hasan Gümüştekin nerede okudu? Hangi bankalarda görev aldı? Değer Varlık’ta hangi alanda çalışıyor?

Hasan Gümüştekin kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda çalıştı? Hangi alanda yüksek lisans yapıyor? Değer Varlık’ta ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüştekin ile ilgili merak edilenler...

Ömer Günel'den esnaf kiralarına ilişkin açıklama!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Sildiğimiz ecrimisil ve kira bedeli 3 milyon 183 bin TL idi. Bununla yetinmedik, esnafımızı rahatlatmak için borçları 5 ay faizsiz erteledik" dedi.

Gürsel Tekin'den Kanal istanbul ÇED raporu açıklaması!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, Kanal İstanbul projesinin bilirkişi heyetinden bir akademisyenin tehdit ve baskı gördüğünü ileri sürerek görevinden çekildiğini duyurmuştu. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul tepkisi!

Kanal İstanbul’un, ulaşım projesi olmadığını iddia eden CHP Milletvekili Gürsel Tekin, “Bu proje kent suçudur. 90 milyonun hakkı olan para, halk için harcanmalı” diye konuştu.

Gürsel Tekin'den arsa satışı açıklaması!

TOKİ’nin arsa satışı için yeni müzayede açmasına tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, satışları, “Neredeyse hiç deprem toplanma alanı olmamasına rağmen halen arsaların satılması İstanbul’a karşı büyük bir sorumsuzluktur” diyerek değerlendirdi. 

Gürsel Tekin'den hazine arazilerinin tarıma açılmasına ilişkin açıklama!

Hazine’ye ait araziler tarım arazisi şeklinde kiralanabilecek. 14 milyon metrekarelik alanda üretim yapılacak. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Hazine'ye ait arazilerin kiralanmasını meclise taşıdı...

Niğde Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gümüş Suyu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Suyu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ersin Karahan tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi 'nde kuruldu.

Murat Güneştekin kimdir?

İnşaat Mühendisi Murat Güneştekin 2019 yerel seçimlerinde AKP Batman Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Güneştekin kimdir?

Ömer Gümüşay Aksaray Müteahhitler Birliği yeni başkanı oldu!

Aksaray müteahhitler birliği 6. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ömer Gümüşay’ın tek liste ile aday gösterilmesi ile yeni başkan Ömer Gümüşay oldu. Kuzucular otelde yapılan genel kurula müteahhitler yoğun ilgi gösterdi.

Atek Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Atek Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ömer Gümüştekin, Temur Gümüştekin, Mustafa Gümüştekin tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Ömer Gümüştekin Haberi

Ömer Gümüştekin

Atek Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ömer Gümüştekin, Temur Gümüştekin, Mustafa Gümüştekin tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Atek Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken,ev, apartman, işyeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar...