18 / 05 / 2024

Ömer İnanç kim

Ömer İnanç kim

Van’da turizm sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Sedirvan Turizm, bünyesine yeni bir otel daha ekledi. Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan 90 odalı Merit Şahmaran Oteli’nin işletmeciliğini Sedirvan Turizm yapacak.

Kira stopajını kim nereye öder?

Kira stopajı, Gelir Vergisi Kanunu'nun 94. maddesi uyarınca kiraya verilen taşınmaz mallar üzerinden alınan bir vergidir. Belirli dönemlerde belirli tarafların ödemesi gereken bu vergi bazı özelliklere sahiptir. Peki kira stopajını kim nereye öder? İşte kira stopajıyla ilgili bilgiler...

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Kim Kardashian ve Kanye West'in yaşadığı ev kimde kalacak?

Kim Kardashian ve Kanye West ayrılığının ardından yeni mahkeme belgelerinden alınan bilgiye göre, Hidden Hills’teki konut Kardashian’da kalacak.

Ömer Coşkun'un 60 milyon liralık borç mirası!

Televizyonda bitkisel ilaçların satışıyla tanınan ve iki yıl önce vefat eden 48 yaşındaki Dr. Ömer Coşkun'un 60 milyonluk borç mirası ortalığı karıştırdı.

Kaçak kazılar ve alınan tedbirler meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarihi alanlardaki kaçak kazılara ve önlenmesi için alınan tedbirlere ilişkin 3 soru hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Tuz Gölü fay alanında depreme karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tuz Gölü fay alanındaki olası bir depreme karşı alınan önlemleri Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Enerji Kimlik Belgesi alınan binalara ilişkin 2 soru mecliste!

Enerji Kimlik Belgesi alınan binalar TBMM'de konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ömer Faruk Kavurmacı tutuklandı!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması üzerine gözaltına alınan Ömer Faruk Kavurmacı tutuklandı.

Ömer Faruk Kavurmacı adliyeye sevk edildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik dava kapsamında, hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılması üzerine gözaltına alınan Ömer Faruk Kavurmacı adliyeye sevk edildi.

2017'de alınan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi 2017 için ilk taksit dönemi başladı. Peki, bu sene satışı gerçekleşen gayrimenkulün vergisini kim ödeyecek? 2017'de alınan gayrimenkulün vergisi ne zaman ödenir?

Ömer Bey'in haremi 24 milyon Euro'ya satıldı!

Osmanlı döneminde Atina’nın güneyindeki Karistos bölgesine vali atanan Ömer Bey’in haremine ev sahipliği yapan, zaman içinde Picasso’nun torunu tarafından satın alınan Petalioi adacığı 24 milyon euroya el değiştirdi

Ömer Faruk Kavurmacı tutuklandı!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 22 şüpheliden aralarında Ömer Faruk Kavurmacı'nın bulunduğu 11 şüpheli tutuklandı.

Kirada damga vergisini kim öder?

Kişiler veya kuruluşlar arası hukuki işlemlerin geçerliliğini belgeleyen kağıtlardan alınan vergi, damga vergisi oluyor. Noterde imzalanan kira sözleşmeleri için de bu vergi ödeniyor. Peki, kirada damga vergisini kim öder?

Ömer İnanç kim Haberi

Ömer İnanç kim

Sedirvan Turizm Otelcilik Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İnanç, aileden gelen ticaret hayatına son 6 yıldır turizm sektörüyle devam ediyor. Yakut Oteliyle konaklama sektörüne giren İnanç, daha sonra 45 odalı One City Apart Otel işletmeciliğini yapmaya başladı. Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO) Turizm Meslek Grubu’ndan meclise giren ve yönetim kurulu üyeliği de yapan Ömer İnanç, şehir merkezinde 4 yıldızlı 70 odalı Tamara Oteli’ni devraldı. İnanç, Van’ın ilk ocakbaşı restoranın da yer aldığı Tamara Oteli’nin başına turizm sektörünün başarılı genel müdürlerinden Mustafa Öksüz’ü getirdi. Öksüz’le birlikte sektörde iyi bir ivme yakalayan Sedirvan Turizm, son olarak Edremit ilçesi Van Gölü kıyısında bulunan Merit Şahmaran Oteli de bünyesine kattı. 1 yıl önce tadilat ve yeni yüzüyle...