02 / 05 / 2024

Omer Khalifa Dugha

Omer Khalifa Dugha

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 11 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Bağcılar'da, Al Bannani Emad A., Omer Khalifa Dugha, Nazzar Ahmed Y. Kaawan, Carla Hanna, Mehmet Fatih Kara ortaklığında kuruldu.

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Global Nexus Enterprise İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Global Nexus Enterprise İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dana Omer tarafından kuruldu.

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Khalifa F.J.A.A, Mohammad A.M.A. ve Wıssam Omar Ismaıl ortaklığında kuruldu.

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazih Company Gayrimenkul İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Bılal M.M.T., Mamoun I.M. Z.H., Nazıh L.I.L ve Omer Albaktı ortaklığında kuruldu.

Liberton Group Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Liberton Group Gayrimenkul Tekstil İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Khalifa S Abograin ve Bilel Ould Rouıs ortaklığında kuruldu.

Smr Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smr Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Semara Omer tarafından kuruldu.

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkuser İnşaat Mobilya Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Alomar ve Omer  Mayatı  tarafından kuruldu.

Burj Khalifa'yı inşa eden şirket iflasını istedi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) dünyaca ünlü gökdelen projesi Burc Halife'yi inşa eden şirket iflasını istedi...

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Eyc Group İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyc Group İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Omer tarafından kuruldu.

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Khalil, Mohammad Ameen Al Hussin ve Omer S-Haji R. Alsilefanee ortaklığında kuruldu.

Aliarose Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Aliarose Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulla Khalifa A.Al-Attiyah tarafından kuruldu.

Omer Khalifa Dugha Haberi

Omer Khalifa Dugha

Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Al Bannani Emad A., Omer Khalifa Dugha, Nazzar Ahmed Y. Kaawan, Carla Hanna, Mehmet Fatih Kara ortaklığında kuruldu.


Yeşil Bahar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirket aşağıda belirtilenler dâhil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı kalmaksızın, kanunen yasak olmayan ve kanunun el verdiği ölçüde her türlü işi yapabilir ve her türlü faaliyette bulunabilir. Şirketin sınai, ticari, iktisadi ve mali maksadı ile konusunu oluşturan işlerin tür ve kapsamları başlıca şunlardır:   Genel olarak; a. Farklı sektörlerde mesleki faaliyetleri geliştirmek  b. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü gayrimenkul alım satım, kiralama ve gayrimenkul projeleri geliştirme faaliyetlerinde bulunmak. c. Yurtiçinde ve yurtdışında yapılan binaları işletmek...