18 / 05 / 2024

Ömer Kocabeyoğlu

Ömer Kocabeyoğlu

Papko Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Öner Ali Kocabeyoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ömer Kocabeyoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'nun hedefindeki TOKİ Başkanı Ömer Bulut ucuz konutun formülünü açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önce iftira atıp sonra canlı yayına bağlanmasını istemediği TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İstanbul için çözüm önerilerini açıkladı. İşte o öneriler...

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Hasan Haliloğlu ve Ömer Dilli ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hatinoğlu Tasarım Mimarlık Danışmanlık Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik'te Evrim Özlem Hatinoğlu ve Ömer Hatinoğlu ortaklığında kuruldu.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Tulukoğlu Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şişli’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Tuluk tarafından açıldı. 

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ömer Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Ömer Arısoy'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Zeytinburnu'nda meydana gelen çökme sonrasın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Yapı tespiti için bazı binalara İBB sokulmuyor, kentsel dönüşümde engeller çıkarılıyor” şeklinde açıklama yapmıştı. Söz konusu açıklamaya Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'dan tepki geldi.

Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm açıklamalarına tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabah saat 10.30'da çöken Zeytinburnu Sümer Mahallesi 27/2 sokak 27 numaralı Hilal Apartmanı'nın enkazında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu'nun incelemelerden sonra kentsel dönüşüme ilişkin yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.

Stoa Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stoa Mimari Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aloğlu tarafından kuruldu.

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de sermaye bedeli ile Ömer İyem tarafından kuruldu.

Ömer Onan: Yeni tesisin temelleri mayıs sonunda atılacak!

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, “Başkanımız Hidayet Türkoğlu’nun en büyük hayallerinden ve hedeflerinden biri; oraya muhteşem bir kompleks yapmaktı. Burada 10 bin kişilik bir salon olacak, 3 tane 500 tribünlü salon olacak'' dedi.

Ömer Kocabeyoğlu Haberi

Ömer Kocabeyoğlu

Papko Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Öner Ali Kocabeyoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Ömer Kocabeyoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu. 


Papko Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, konferanslar düzenlemek  ve diğer hizmetlerini yerine getirmek. 2. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. Bu amaçlara uygun olarak proje etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi ve gayri menkul tahsisi yaptırmak, kiralamak, intifa...