04 / 05 / 2024

Ömer Mehmet Koç kimdir

Ömer Mehmet Koç kimdir

2013 İSO 500 listesinde 39 milyar 729 milyon 407 bin 44 liralık net üretim ile satışla birinci olan TÜPRAŞ hangi sektörde faaliyet gösteriyor? TÜPRAŞ kimin?

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Powtıon Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erdem Koçak tarafından kuruldu.

Ömer M. Koç kimdir? Kaç yaşında? 

Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Mehmet Ömer Koç kimdir? Ömer Koç kaç yaşında? Ömer Koç evli mi? İşte ayrıntılar...

Mehmet Koçer nereden mezun oldu? ASCE GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Koçer kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlere çalışıyor? ASCE GYO’da ne iş yapıyor? İşte Mehmet Koçer ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mk Altyapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Altyapı İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçali tarafından kuruldu.

Mehmet Apak kimdir?

Koç Holding Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Koç Holding Muhasebe Direktörü Mehmet Apak kimdir? Mehmet Apak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Apak`ın biyografisi...

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Koç Holding'den bayilerine: Masraflarınıza dikkat edin gerekli olmayan harcamalardan kaçının

Koç Holding Anadolu Buluşmaları'nın 30'uncusunda 10 bini aşkın bayisiyle buluştu. Dijital ortamda gerçekleştirilen toplantıda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç, bayileri belirsizlik süreciyle ilgili uyardı ve tasarruf çağrısı yaptı.

Gıqc İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıqc İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Emre Koç ve Mehmet Koç ortaklığında kuruldu.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Koç ailesi yeni şirket kurdu!

Koç ailesi yeni bir şirket yatırımını hayata geçirdi. Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Yalıçiftlik Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Koçer tarafından kuruldu.

Ömer Mehmet Koç kimdir Haberi

Ömer Mehmet Koç kimdir

TÜPRAŞ kimin?

İstanbul Sanayi Odası'nın "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı.


TÜPRAŞ, 2013'te 39 milyar 729 milyon 407 bin 44 liralık net üretimden satışla birinci oldu. Peki, TÜPRAŞ sahibi kim?


TÜPRAŞ..

Petrol sektöründe performansına özenilen, çevre ve yaşam değerlerine saygılı öncü bir şirket olmayı kendine vizyon edinen TÜPRAŞ ülkenin petrol ürünleri ihtiyacını karşılama adına faaliyetlerde bulunuyor. Peki, TÜPRAŞ sahibi kim?


TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Mehmet Koç'tur.

Ömer Mehmet Koç kimdir?

Lisans eğitimini 1985 yılında Columbia Üniversitesi’nde tamamlamış ve 1989’da Columbia Business School’dan MBA derecesi almıştır. 


İş yaşamına 1985 yılında, İsviçre’deki Kofisa Trading Company’de Satış Memuru olarak başlayan Koç, 1989-1990 yılları arasında New York’ta Ramerica Int. Inc.’da Satış Memuru olarak görev yapmıştır. 1990 yılında Koç Holding’e katılarak Gazal A.Ş.’de Finansman Koordinatörlüğü, Koç Holding...