17 / 05 / 2024

Ömer Nohut avm

Ömer Nohut avm

Mamaco, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Nohut, 2 yıl önce de İstanbul ve Ankara'da ofis açarak, Türkiye'deki istihdamın ise 600'e ulaştığını vurguladı. Nohut, "Türkiye'de AVM yapmak istiyoruz" dedi.

450 AVM'den 70'i bankalara devredildi! AVM'lerde borç krizi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bütçe görüşmesi sırasında önemli açıklamalarda bulundu ve borçları yüzünden bankalara devredilen AVM sayısını açıkladı. İşte detaylar...

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çakır ve Ömer Kılınç ortaklığında kuruldu.

AVM'lerde kira tepkisi!

AK Parti MYK toplantısı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında dün gerçekleşti. Toplantıda konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AVM’lerde yaşanan ‘kepenk kapatma’ eylemini eleştirdi.

AVM'ler şehir dışına taşınacak mı?

AVM'lerin şehir dışına taşınması ile ilgili çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Metropol İstanbul AVM'yi Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı aldı!

Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul AVM Kefeli-Dekorsel İş Ortaklığı'na 1 milyar 361 milyon 898 bin TL bedelle satıldı. Böylece Ömer Faruk Çelik ile Ahmet Kefeli ortak oldu.

41 Burda AVM bugün açılıyor!

Kocaeli 41 Burda kapılarını bugün açıyor. İzmit 42 Evler Körfez Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde hayata geçirilen 41 Burda AVM 64 dönümlük alanda yükseliyor.

Mamaco, yurtdışındaki yatırım fonlarını Türkiye'ye getirecek!

Almanya’da yaşayan Türk işadamı Ömer Nohut’un şirketi Mamaco, yeni kuracağı gayrimenkul şirketiyle de Almanya ve İngiltere’deki fonları yatırım yapmaları için Türkiye’ye getirecek.

Ömer Nohut: Türkiye'de AVM yapmak istiyoruz!

Mamaco, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Nohut, 2 yıl önce de İstanbul ve Ankara'da ofis açarak, Türkiye'deki istihdamın ise 600'e ulaştığını vurguladı. Nohut, "Türkiye'de AVM yapmak istiyoruz" dedi.

Vartaş İnşaat Misland AVM ve çevresindeki araziyi satın aldı!

Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, Elazığ’da Mis Holding tarafından hayata geçirilen ancak çeşitli ekonomik sıkıntılar nedeniyle işletmesi aksayan Misland AVM ve çevresindeki araziyi satın aldıklarını açıkladı.

Ömer Faruk Kavurmacı'dan Koru Florya AVM açıklaması!

Bugün Hürriyet Gazetesi’nde ve ilişkili internet sitelerinde yer alan “Ortaklık bozuldu, kayyum istendi” başlıklı habere ilişkin Aydınlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı'dan açıklama geldi.

The Beyond, Akasya AVM'de açılacak!

Sinpaş’ın Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’in yeğeni Özgür Doğan, diğer amcası Ömer Faruk Çelik’in eşiyle ortak oldu ve Akasya AVM’nin VIP katında The Beyond isimli restoranı açacak

Ömer Faruk Başaran: İngiliz yatırımcılar, Türkiye'deki gündem nedeniyle tedirgin!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, " Ataşehir, Levent ve Maslak'ta otel ve AVM yapmak isteyen İngiliz yatırımcılar, Türkiye'deki gündem nedeniyle tedirgin " dedi...

Ömer Faruk Başaran: İngilizler, 200 milyon dolarlık yatırımı askıya aldı!

Başaranlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran' Ataşehir, Levent ve Maslak’ta otel ve AVM yapmak isteyen İngiliz yatırımcılar, Türkiye’deki gündem nedeniyle tedirgin' dedi...

Ömer Nohut avm Haberi

Ömer Nohut avm

Almanya'nın Mannheim kentinde 11 yıl önce az sayıda personelle temizlik işine adım atan Türk şirketi Mamaco, bir süre önce aldığı raylı sistem ihalesinin ardından Mercedes'le de anlaştı. Firmaya ait araçları temizleme işini devralan şirketin yönetim kurulu başkanı Ömer Nohut, otomotiv sektörüyle yapılan çalışmalarla birlikte filo hizmetlerine de el attıklarını belirtti. 2 yıl önce de İstanbul ve Ankara'da ofis açan şirket, Türkiye'deki istihdamın ise 600'e ulaştığını vurguladı. Nohut, "Almanya'yla birlikte çalışan sayımız bin 100'e ulaştı. Türkiye'de AVM yapmak istiyoruz"...