26 / 05 / 2024

Ömer Ocak

Ömer Ocak

Ocaklar Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Ömer Ocak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta Sancaktepe, Samandıra, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Kahramanmaraş depremlerinden önce Aralık ve Ocak'ta 2 öncü deprem olduğu belirlendi: Fay kırılacağını haber vermiş!

Doç. Dr. Ökmen Sümer, Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma ve ölümlere neden olan deprem öncesi 18 Aralık 2022'de Kırıkhan'da 4.8 ve 15 Ocak 2023'te ise Sivrice'de 4.9 büyüklüğünde artçısı olmayan 2 öncü deprem olduğuna, fayın kırılacağını haber verdiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

TOKİ Siirt 110 konut ihalesi 14 Ocak'ta!

Siirt İli, Kurtalan İlçesi, Sümer Mahallesi 110 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adana 5 Ocak Stadı yıkılacak mı?

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, tarihi yapısı, kentin tam ortasında yer alan ulaşım kolaylığıyla öne çıkan 5 Ocak Stadı’nın yerinde kalması gerektiğini söyledi.

Zülfikar Tümer'den Adana'nın yeni stadına isim önerisi!

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana'nın yeni stadına '5 Ocak Atatürk Stadyumu' isminin yakışacağını söyledi. Tümer, "Yeni yapılacak stadyuma ulusun tarihi gerçekliğini gözler önüne serecek bir isim verilmelidir'' dedi.

TOKİ Ordu Karacaömer ilköğretim okulu ve lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ordu Karacaömer'de ilköğretim okulu ve lise yaptıracak!

TOKİ Ordu Merkez Karacaömer 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu ve 24 derslikli lise inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ikmal işi ihalesi 14 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Fazilet Sümer Sitesi'nde icradan 1.6 milyon TL'ye satılık ters dubleks daire!

Anadolu 1. İcra Dairesi; Kadıköy Göztepe'de yer alan Fazilet Sümer Sitesi'ndeki ters dubleks daireyi 1 milyon 600 bin TL'den 26 Ocak 2015 günü satışa çıkarıyor.

Ocaklar Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ocaklar Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Ömer Ocak tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta Sancaktepe, Samandıra, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Otel Hizmetleri Telekominikasyon Tekstil Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi, Feyzullah Özcan, Ramazan Yapıcı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Ömer Çelik: Türkiye'ye gelen yabancı turist sayısı yüzde 10,24 arttı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Türkiye 'ye 2013 ocak-ekim döneminde gelen yabancı ziyaretçi sayısının, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10,24 arttığını bildirdi

Zorlu Holding'in CEO'luğunu Ömer Yüngül üstlenecek!

Zorlu Holding'e ilk CEO olarak atanacak olan Ömer Yüngül 2013 yılının Ocak ayında bu görevi üstlenecek...

Kangal ve Seyitömer termik santralleri özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nca yapılacak ihalelerde, bütün halinde özelleştirilecek Seyitömer Termik Santrali için ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi 20 Aralık 2012, Kangal Termik Santrali için ise 17 Ocak 2013 olarak belirlendi

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, yeni reklam kampanyasını anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, yeni reklam kampanyası için basının karşısına geçti. Çelik'in önemli açıklamalarını www.emlakkulisi.tv ekibi izledi ve kaydetti...

Ömer Ocak Haberi

Ömer Ocak

Ocaklar Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Ömer Ocak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Ocaklar Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...