27 / 05 / 2024

Ömer Şengüler

Ömer Şengüler

Milliyet Gazetesi'nin bugünkü sayısında yer alan habere göre; Yapılan endekslerde marka değeri hızla artan Türkiye ve İstanbul, yabancı yatırımcıyı çekme noktasında cazibesini yükseltiyor. En Değerli Ülke Markaları İstanbul'u ilgilendiriyor...

Tohumculuk sektörü AR-GE faaliyetlerini giderek artıracak

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler, Türkiye'de tohumculuk sektörünün her anlamda büyüdüğünü belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Womco İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Womco İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Salih    Yıldız  ve Ömer Şengün tarafından kuruldu.

Ameşler Denizcilik Yat Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ameşler Denizcilik Yat Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Bayrakcı tarafından kuruldu.

Deniz Kardeşler İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Kardeşler İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Deniz tarafından kuruldu...

Isparta Eğirdir Çarşı projesinin temeli yakında atılıyor!

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, ''Şu anda çarşı projemiz var. 35-40 yıllık küçük çaplı iş yerlerinin yıkımına başlandı. Kısa sürede temel atmayı planlıyoruz''dedi.

Gümrükçüler Yapı İnşaat Otomotiv Metal Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümrükçüler Yapı İnşaat Otomotiv Metal Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Gümrükçü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Ümraniye, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Avıon Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, Serdar Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüseyin Aydın Yönetim Kurulu Başkan Yardımclığı'nda 100 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Bahçelievler'de kuruldu.

Dinçkök kardeşler mahkemelik oldu!

Akkök Grubu'nda kardeşler arasındaki hisse krizi mahkemeye taşındı. Ömer Dinçkök, ağabeyi Ali Raif Dinçkök'ün de aralarında bulunduğu 10 yönetici hakkında görevi kullanma iddiasıyla dava açtı

Gazanfer Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gazanfer Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Alaeddin Şengüler Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Erve Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erve Gayrimenkul Danışmanlığı Reklam İnşaat ve Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Alaeddin Şengüler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu.

Ömer Şengüler Haberi

Ömer Şengüler

Bir şehri dünyanın en prestijli yerlerinden biri yapan kriterlerin başında marka değeri geliyor. Bu yüzdendir ki açıklanan her marka endeksi şehirler açısından da ciddi bir öneme sahip. Son olarak marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in yaptığı ‘En Değerli Ülke Markaları’ araştırmasının sonuçları da finansal bir merkez olmak için çalışan İstanbul’u yakından ilgilendiriyor.


Ülkelerin yatırım, turizm, ürünler ve yetenek olmak üzere dört ana kritere göre değerlendirildiği araştırmada, Türkiye 688 milyar dolar marka değeri ile 19’uncu sırada yer aldı. Araştırmanın en ilgi çeken sonuçlarından birisi ise Türkiye ’nin yüzde 41’lik artışla marka değeri en çok artan ülkeler arasında dördüncü sırada yer almasıydı.

Özellikle yabancı yatırımcının bir ülkeye ofis açmasının ya da yatırım yapmasının kriterleri arasında o ülkenin ya da şehrin marka değerinin artması büyük...