08 / 05 / 2024

Ömer Sıddık Tatlıgöl tazminat

Ömer Sıddık Tatlıgöl tazminat

Bir sitede bulunan evine hırsız giren Ömer Sıddık Tatlıgöl, site yönetimine dava açtı. Mahkeme Tatlıgöl'ün 3500 TL'lik zararının ödenmesi yolunda karar verdi..

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak?

Milyonlarca sözleşmeli çalışan kadro müjdesini bekliyor. Peki, Sözleşmeliye kadro müjdesi! 2023 Sözleşmeli memur, sağlık personeli, öğretmen, din görevlisi ne zaman kadroya alınacak? İşte detaylar...

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Sterlin dolar karşısında tepetaklak oldu! 37 yılın en düşük seviyesi görülüyor

İngiltere'de Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng'in mali teşvik açıklamalarından sonra sterlindeki toplam kayıp yüzde 2'yi aştı ve sterlin dolar karşısında tepe taklak olurken 37 yılın en düşük seviyesini gördü.

Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı meclis gündeminde!

27 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Sökmenciler İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sökmenciler İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sökmenci ve Sıddık Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Tuz Gölü Fayı 6 büyüklüğünde deprem üretebilir!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, "Tuz Gölü Fay'ının uzunluğunu düşündüğümüz zaman daha büyük deprem üretme olasılığı var ama parçalı kırıklı. Bu fay hattının 6 ve 6,5 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeli mevcut" dedi.

Ömer Sıddık Tatlıgöl tazminat Haberi

Ömer Sıddık Tatlıgöl tazminat

İzmirli Ömer Sıddık Tatlıgöl'ün işleri için gittiğinde kalmak üzere İstanbul'da aldığı, bir sitede bulunan daireye geçen haziranda hırsız girdi. Hırsızlığın site yönetimi ve güvenlik görevlilerinin yeterli önlem almaması nedeniyle meydana geldiğini öne süren Tatlıgöl, toplamda 3 bin 500 lirayı bulan zararının tazmin edilmesini talep etti. Ayrıca halen kendisi yokken evine hırsız girmiş olabileceği endişesi taşıdığını öne süren Tatlıgöl, 1000 lira da manevi tazminat talebinde bulundu. 


'BİZ DEĞİL GÜVENLİK SORUMLU' 

Site yönetimi ise davanın, sitenin güvenliğini sağlayan firmaya açılması gerektiğini iddia etti. Davayı sonuçlandıran mahkeme, site yönetiminin özel bir güvenlik şirketiyle sözleşme yapmış olmasının sorumluluğunu ortadan kaldırmayacağını belirterek, Tatlıgöl'ün maddi zararının ödenmesine karar verdi. Manevi tazminat talebi ise müştekinin olayı bizzat yaşamaması nedeniyle haksız bulunarak...