19 / 05 / 2024

Ömer Yeşildal

Ömer Yeşildal

7. Uluslararası Beton Tasanm Yarışması'nı galipleri belli oidu Betonart tarafından düzenlenen Yedinci Uluslararası Beton Tasanm Yanşması'nda kazananlar belli oldu.

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Kâmil Ömer Bozer kimdir? Ne iş yapıyor?

Arçelik A.Ş. Yönetim Kurulu’nda bağımsız üye olarak görev yapan Kâmil Ömer Bozer kimdir?  Ömer Bozer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Asgari ücretlilere müjde! Asgari ücrete 4 ayda bir zam mı geliyor? Teklif TBMM’ye geldi!  

Asgari ücrete yapılan yüzde 34 oranındaki zamdan sonra muhalefetten asgari ücretliyi sevindirecek bir teklif geldi. CHP’li Ömer Fethi Gürer, asgari ücretin, 6 ayda bir yerine 4 ayda bir belirlenmesi amacıyla TBMM’ye önerge verdi.

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Hurda Madencilik Metal Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Refik Yeşildal tarafından kuruldu.

Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir peynirin fiyatını söyledi, sunucunun ağzı açık kaldı

İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, katıldığı bir canlı yayında peynirin kilosunun 215 TL'ye yükseldiğini söyledi. Bu sırada sunucu Tunç Arslanalp da şaşkınlığını gizleyemedi.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yabancıların gayrimenkulde Türkiye'ye ilgisi tam gaz! Katar ve BAE vatandaşlarının gayrimenkul alımları katlandı!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu üyesi Orhan Sümer, Katar ve Arap Emirlikleri vatandaşlarının Türkiye’ye gayrimenkulde yoğun ilgisi olduğunu belirtti.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan Osmaniye'ye yeni proje müjdesi! 122 konut geliyor!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Osmaniye Bahçe Konutları projesinin tesliminde Osmaniyelilere 2. etap müjdesi verdi. İşte detaylar...

Ömer Faruk Akbal'dan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı iletti.

Rma Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Rma Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yeşildal ve Rüştü Dücan ortaklığında kuruldu.

Sw Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Mimarlık Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yeşildal ve Nurullah Piltan ortaklığında kuruldu.

Şeker Finansal Kiralama'nın leasing alacakları 11.4 milyon TL'ye satıldı!

Şeker Finansal Kiralama'nın takipten silinen leasing alacaklarının 11 milyon 433 bin 553 TL tutarındaki bölümü Sümer Varlık Yönetim A.Ş.'ye satıldı. 

Ömer Alptekin: 7'ye yaklaşan depremler yaşanabilir! 

İÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Alptekin, Van depremini değerlendirdi. Alptekin, bölgede geçmiş zamanlarda 7'nin üzerinde depremler yaşandığını ve bundan sonraki süreçte de bunun yaşanma ihtimalinin olduğunu belirtti...

Ömer Yeşildal Haberi

Ömer Yeşildal

Yarışmanın teması olarak mimarlık, tasanm ve mühendislik öğrencilerinden, betonun Metamorfoz kavramına yönelik potansiyel özelliklerini keşfetmeleri ve irdelemeleri istendi. Yarışmaya başvuran projeler ıı Haziran 2016 günü İstanbul'da değerlendirililerek kazananlar belli oldu. Cem İlhan, Yeşim Hatırlı, Nilüfer Kozikoğlu, Ferhat Hacıalibeyoğlu ve Nurbin Paker'in jüriliğini yaptığı yarışmanın birincilik ödülünü VVeeping Wall projesiyle Merve Eflatun, Tamar Gürciyan ve Yasin Ulutaş kazanırken, İkincilik ödülünü Concreting the Dots projesiyle Hacer Bozkurt, Hüseyin Çifel ve Kamile öztürk, Üçüncülük ödülünü Con/Drone projesiyle Erenalp Saltık ve Mansiyon ödülünü CoWo projesiyle Aygen Erol ve Ömer Yeşildal...